Mergi direct la conținut »
Doi jurnaliști britanici au ajuns în București și au rămas uimiți de ce au găsit: "E ca și când ai fi în mai multe capitale în același timp!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi jurnaliști britanici au ajuns în București și au rămas uimiți de ce au găsit: "E ca și când ai fi în mai multe capitale în același timp!"

Doi jurnaliști britanici au ajuns în București și au rămas uimiți de ce au găsit: „E ca și când ai fi în mai multe capitale în același timp!”

Doi jurnaliști britanici de la publicația The Sun au fost în vizită în București, iar scurta excursie în capitala României i-a impresionat enorm, spunând că s-au simțit ca și când ar fi vizitat mai multe orașe simultan.

De Ana Hațeg,

Dan Elsom și Clare Yates spun că Bucureștiul ia ce e mai bun din mai multe capitale ale lumii și le adună toate în același loc. „Vizitați orice capitală majoră a Europei și imediat veți ajunge să simțiți «savoarea» acelui oraș. Dar Capitala României are capacitatea de a vă face să simți că sunteți în mai multe orașe în același timp”, notează cei doi.

„O plimbare prin Grădinile Cismigiu vă va face să credeți că ați ajuns în Central Park din New York. Și nu vă va învinovății nimeni dacă veți confunda coloanele de la Ateneul Român cu intrarea într-un amfiteatru roman.

Odată cunoscută sub numele de Micul Paris al Răsăritului, Bucureștiul are propriul Arc de Triumf care poate fi ușor confundat cu faimosul monument francez. O plimbare prin pasajul Macca-Villacrosse va mai adăuga un pic de aromă pariziană.

Dar nimic din București nu este mai impresionant decât Palatul Parlamentului.

Construită în anii 1980 de fostul dictator Nicolae Ceaușescu, este a doua clădire administrativă a lumii după Pentagon. Este mai mare decât piramidele din Giza, acoperind 360.000 de metri pătrați, si are o rețea de tuneluri care a fost folosită ca pistă de raliuri într-un episod Top Gear”, se arată în articolul publicat în The Sun.

Autorii materialului mai vorbesc și despre prețurile mici din București și arată că aici au plătit doar 98 de lire pe noapte pentru o cazare într-un hotel de cinci stele și la un restaurant nu au avut de achitat o notă mai mare de 130 de lei (25 de lire sterline) pentru două feluri de mâncare și băuturi pentru două persoane.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Cei doi britanici au mers și într-o excursie de o zi în Transilvania. Au vizitat castelele Bran și Peleș și s-au plimbat prin Brașov.

Fotografie ilustrativă: 123rf.com


Citește și: 

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Close
Închide
  Close