Mergi direct la conținut »
British Airways speră ca situația să revină la „aproape la normal” duminică. Ce a cauzat defecțiunea majoră de sâmbătă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > British Airways speră ca situația să revină la „aproape la normal” duminică. Ce a cauzat defecțiunea majoră de sâmbătă

British Airways speră ca situația să revină la „aproape la normal” duminică. Ce a cauzat defecțiunea majoră de sâmbătă

British Airways a anunțat că speră ca situația să revină la „aproape la normal” duminică, după ce sâmbătă compania aeriană a fost nevoită să anuleze toate zborurile, din cauza unei defecțiuni a sistemului informatic, relatează BBC News.

A fost haos pe aeroporturile din Londra, sâmbătă. În timul dimineții, mai multe zboruri ale British Airways au avut întârzieri foarte mari, din cauza unei defecțiuni a sistemului informatic. Ulterior, compania aeriană a fost nevoită să anuleze toate zborurile de sâmbătă de pe aeroporturile Gatwick și Heathrow.

Duminică, British Airways a anunțat că speră ca situația să revină „aproape la normal”. „Vor exista unele perturbări ale programului nostru duminică, deoarece aeronavele şi echipajele noastre nu sunt pe poziţie în toată lumea”, a precizat compania aeriană, pe Twitter.

Defecțiunea care a dat peste cap toate zborurile sâmbătă a fost cauzată, cel mai probabil, de o problemă la alimentarea cu energie electrică, a declarat directorul general al British Airways, Alex Cruz.

Pasagerilor care au fost afectați de situația de sâmbătă, compania aeriană le va oferi posibilitatea să reprogrameze zborurile sau să fie despăgubiți.

 

Close
Închide
  Close