Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru familia Denisei Răducu. Bunica ei nu se poate opri din plâns: ”E mare păcat...”
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru familia Denisei Răducu. Bunica ei nu se poate opri din plâns: ”E mare păcat...”

VIDEO EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru familia Denisei Răducu. Bunica ei nu se poate opri din plâns: ”E mare păcat…”

La nici șase luni de la moartea prematură a Denisei Răducu, familia nu și-a revenit din șoc. În afara faptului că sunt necăjiți și plâng zilnic la mormântul cântăreței, tatăl și bunica au fost loviți din nou de ghinion. Bunica Denisei Manelista ne-a făcut mărturisiri cutremurătoare.

De Denisa Macovei,

Pe bunica Denisei Răducu am găsit-o la Ștefănești, județul Vâlcea, tristă, bolnavă și fără niciun fel de speranță. Bătrâna locuiește împreună cu fiul ei, tatăl cântăreței, într-o casă frumoasă de la marginea satului, amplasată printr-o coincidență stranie, chiar lângă cimitirul unde-și doarme somnul de veci  Denisa. De cum am rostit numele nepoatei sale, bătrâna a început din nou să lăcrimeze. De fapt, nici nu părea că s-a oprit din plâns de când a condus-o pe artistă pe ultimul drum. Nici nu ar avea cum.

Declarații cutremurătoare ale tatălui Denisei Răducu. Primul Crăciun fără fiica lui


Declarații cutremurătoare ale tatălui Denisei Răducu. Primul Crăciun fără fiica lui

Bătrâna ne-a povestit că nici ea, nici fiul ei nu-și pot găsi liniștea până nu vor termina de aranjat mormântul Denisei. Chiar dacă locul de veci este plin de coroane de flori, jucării din pluș, poze ale artistei, chiar și un brad împodobit din al cărui vârf veghează un înger, bunica ne-a mărturisit, plângând, că este necăjită că niște muncitori le-au luat banii și le-au promis că vor face o copertină, care să protejeze de ploaie și ninsoare toate obiectele și jucăriile aduse de fani.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

„Sunt bolnavă. Nu mai văd, nu mai aud. Ce să facem? Încercăm să trăim. La cimitir mergem toată ziua. Am făcut pe acolo ce am putut. Mai avem de făcut, dar uite că am dat banii și nu vine să facă. Am pus acolo și jucării. Băiatul meu (n.r. tatăl Denisei) și cine a mai venit pe acolo. Că pentru jucăriile alea vrea să-i facă ceva acolo, să le strângă și le ferească de ploaie. A dat banii de anul trecut și n-au venit nici în ziua de azi să facă. Vreo 16 milioane ne-a luat și uite acum îi plouă pe lucruri. E păcat, mamă, e mare păcat”, ne-a povestit bătrâna.

Bunica Denisei Manelista plânge încontinuu

De la moartea nepoatei sale, cea mai dureroasă perioadă a fost în preajma Sărbătorilor, când i-au simțit și mai tare lipsa. Durerea despărțirii a fost atât de mare încât, în noaptea dintre ani tatăl Denisei a mers la mormânt pentru a fi alături de fiica lui.„Băiatul este la lucru. Ce să facă? Sărbătorile au fost grele pentru noi. Băiatul meu la ora 12 noaptea (n.r. în noaptea de Revelion) a fost lângă fată. Acolo la mormânt”, a mai spus plângând bătrâna.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Neurochirurgii avertizează: sunt mulți copii cu sistemul nervos atacat de boli ale sărăciei. Adolescenții au afecțiuni ”bătrânești”

Close
Închide
  Close