Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Busculadă într-un club din Italia, în timpul unui concert! Șase morți, dintre care cinci adolescenți, și peste 100 de răniți

Busculadă într-un club din Italia, în timpul unui concert! Șase morți, dintre care cinci adolescenți, și peste 100 de răniți

Cel puţin şase persoane au murit şi alte peste 100 au fost rănite, dintre care zece grav, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un club din oraşul Ancona din estul Italiei. Tragedia a avut loc în urma unui incident care a provocat panică, iar sute de persoane s-au îmbulzit spre ieşirea din clădire, chiar în timpul unui concert al rapperului Sfera Ebbasta.

Panica și haosul s-au instaurat în clubul Lanterna Azzurra din oraşul Corinaldo, după ce o persoană ar fi folosit spray cu piper în interior.

Oamenii au fugit imediat spre ieșire, unde s-a creat o busculadă. S-au călcat în picioare, în încercarea disperată de a ieși din clădire, iar cele mai multe victime au murit sau au fost rănite după ce au fost strivite în panica creată.

Bilanțul se ridică la șase morți, dintre care cinci adolescenți și o femeie. Presa italiană scrie că este vorba despre trei fete și doi băieți, iar femeia își însoțea fiica la concert.

Alte peste 100 de persoane au fost rănite, dintre care zece sunt în stare gravă. Victimele au fost transportate la spitale din Ancona şi Senigallia.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 01.00 (02.00 – ora României).

Vara trecută, o altă tragedie a avut loc și într-un club din Caracas. 17 tineri au murit, atunci, în timpul unei petreceri de absolvire.

FOTO & VIDEO – Vigili del Fuoco


Citește și… REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego


 

Close
Închide
  Close