Mergi direct la conținut »
Tragedie într-un club din Caracas. 17 tineri au murit în timpul unei petreceri de absolvire
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tragedie într-un club din Caracas. 17 tineri au murit în timpul unei petreceri de absolvire

Tragedie într-un club din Caracas. 17 tineri au murit în timpul unei petreceri de absolvire

Șaptezeci persoane, dintre care opt sub 18 ani, au murit, sâmbătă noaptea într-un club din Caracas, Venezuela, în timpul unei petreceri de absolvire. Tinerii petreceau în localul aglomerat când a explodat o grenadă lacrimogenă și s-a produs panică generală, scrie Deutsche Welle.

Incidentul s-a produs după ce două grupuri de tineri s-au luat la bătaie în timpul unei petrecere de absolvire organizată de un liceu din Caracas în clubul Los Cotorros.

Unul dintre cei implicați în scandal a aruncat o grenadă lacrimogenă în mijlocul mulțimii, iar peste 500 de persoane s-au îngrămădit să iasă din încăpere ajungând să se calce în picioare din cauza panicii, a explicat ministrul de interne al Venezuelei, Nestor Reverol, duminică.

Cel puțin 17 persoane și-au pierdut viața din cauza sufocării, dintre aceștia 8 având  sub 18 ani.

Alte cinci persoane au fost rănite, unul dintre ele fiind în stare gravă.

Autoritățile au arestat șapte persoane, a afirmat Reverol, inclusiv proprietarul clubului – pentru că a permis accesul cu arme în club și nu a asigurat integritatea unității. De asemenea, printre arestați se află și persoana suspectată că ar fi cel care a aruncat grenada.

Situația în Venezuela este extrem de dificilă, țara trecând printr-o criză economică gravă, iar președintele Nicolas Maduro, considerat de mulți vinovat pentru aceasta, a fost ales recent pentru un nou mandat.


Citește și: EXCLUSIV. Jandarmi şi silvicultori, atacaţi de hoții de lemne în Bistriţa-Năsăud. Detalii uluitoare din pădurile României


 

Close
Închide
  Close