MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

UPDATE / Valea Oltului, afectată de căderi de pietre și inundații. Se circulă cu dificultate pe DN7, la Călimănești (VIDEO)

Distribuie

În noaptea de marți spre miercuri, traficul pe Drumul Național (DN7) s-a desfășurat alternativ, la limita dintre județul Sibiu și Vâlcea, din cauza unor căderi de stânci, pământ și arbori de pe versant, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu. Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc la km. 240+300, la limita cu județul Vâlcea, iar în zona afectată se circulă alternativ, banda Sibiu-Vâlcea fiind blocată.

UPDATE – Ora 14.45: Traficul rutier pe Valea Oltului se desfăşoară cu dificultate, miercuri după-amiază, și în staţiunea Călimăneşti fiind semnalate inundaţii şi căderi de pietre, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, citat de Agerpres.

Potrivit poliţiştilor, probleme sunt pe DN 7, la kilometru 194, unde carosabilul este acoperit de apă, în urma topirii zăpezii de pe versanţi şi a precipitaţiilor din ultimele ore, şi la kilometrul 200+800, unde sunt căderi de pietre, în zonă circulându-se alternativ pentru a le permite lucrătorilor de la drumurile naţionale să cureţe drumul.

În zona inundată, pompierii militari şi cei de la serviciul de voluntari din Călimăneşti acţionează cu două motopompe pentru evacuarea apei şi reluarea circulaţiei în condiţii normale.

Anul trecut, în martie, tot niște căderi de pietre au blocat Valea Oltului. Atunci, s-a circulat alternativ în zona localității Racovița, din județul Vâlcea.


Citește și… VIDEO-CORESPONDENŢĂ | „România din Antarctica”. Ce caută trei români la Polul Sud


 

Citește mai multe despre judetul sibiu, pamant și Valea Oltului pe Libertatea.

Comentarii