Cu un ceas in loc de bord, simbolicul aparat de zbor i-a fost oferit sambata, cu o zi inaintea meciului cu ibericii. Tofan nu a ramas dator si a reusit impotriva spaniolilor, exact in ziua in care implinea 26 de ani, una din cele mai bune partide disputate sub „tricolor”, reusind sa marcheze un eseu, sa concretizeze alte doua si sa transforme patru lovituri de penalizare.
In alta ordine de idei, antrenorii Bernard Charreyre si Harry Dumitras au anuntat, ieri, lotul cu care vor aborda partida cu Rusia, care se va disputa la 22 martie, la Bucuresti. Dintre cei 24 de jucatori convocati, nu mai putin de 17 evolueaza in campionatele din strainatate. Incepand de luni, „tricolorii” vor fi cazati la Hotelul Parc, din Capitala, urmand sa efectueze zilnic cate doua antrenamente.
Pana atunci, la sfarsitul acestei saptamani, sase dintre actualii sau fostii componenti ai nationalei Romaniei vor debuta in play-off-ul campionatului Frantei. Este vorba de Tonita (Biarritz), Tincu si Maftei (Pau), Corodeanu, Petru Balan si Mitu (Grenoble).

Urmărește-ne pe Google News