MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 11:50

FOTO | Cadoul lui Donald Trump pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Distribuie

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și prima doamnă a Americii, Melania Trump, nu au fost invitați la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar asta nu l-a oprit pe Trump să trimită un cadou cuplului regal.

Președintele SUA 'va face o donație pentru una dintre cele șapte organizații de caritate pe care le-a menționat cuplul regal', a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Lindsaay Walter, potrivit Newsweek.

Lista de invitați la nunta regală a fost catalogată drept controversată pentru că cei doi miri nu au invitat foști sau actuali președinți americani, precum Barack Obama sau Donald Trump.

În mai 2016, înainte ca Megham Markle și Prințul Harry să anunțe că se vor căsători, ea a spus despre Trump că 'provoacă dezbinare'.

'Gândiți-vă la voturile femeilor. În 2012, Partidul Republican a pierdut voturile femeilor cu 12 puncte', a comentat Meghan Markle, catalogându-l ulterior pe Trump drept 'misogin'.

În schimb, Prințul Harry a fost apropiat de Barack Obama, după ce prințul l-a invitat pe fostul președinte american la Jocurile Invictus de la Toronto, din septembrie 2017. Cei doi au fost fotografiați vorbind și râznând alături de fostul vice-președinte american Jeo Binden și soția sa.

Invitațiile de la nunta de la Capela St. George de la Castelul Windsor au fost trimise către 600 de persoane, dar lista nu o include pe premierul Tehresa May și frații vritegi ai lui Meghan Markle.


CITEȘTE ȘI: UE intenționează să blocheze sancțiunile impuse de SUA asupra Iranului


FOTO: EPA

  'Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului', la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

Loading...
Comentarii