Mergi direct la conținut »
Călătorii de la metroul din Viena au primit deodorante gratis pentru a face față caniculei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Călătorii de la metroul din Viena au primit deodorante gratis pentru a face față caniculei

Călătorii de la metroul din Viena au primit deodorante gratis pentru a face față caniculei

Călătorii de la metroul din Viena au primit deodorante gratis din cauza temperaturilor ridicate înregistrate în ultimele zile și a lipsei aerului condiționat din mijloacele de transport în comun, scrie Washington Post.

Aerul condiționat în mijloacele de transport în comun din marile orașe europene nu este foarte des întâlnit, iar atunci când temperaturile cresc foarte mult, așa cum s-a întâmplat în ultimele zile în Austria, acest lucru devine o problemă serioasă.

Canicula a lovit capitala Austriei, iar mercurul din termometre a ajuns la 35 de grade Celsius. Pentru a lua măsuri, administrația orașului a decis să împartă călătorilor deodorante gratuite pentru a face față mirosului puternic provocat de transpirație.

Societatea publica de transport a împărțit la începutul acestei săptămâni 14.000 deodorante călătorilor.

Reacțiile au fost amestecate: în timp ce cadourile care au rolul de a ascundere a mirosurile urâte au fost primite cu căldură de către navetiștii din Viena, au fost și unii nemulțumiți, care s-au simțit jigniți, spunând că sloganul campaniei ar fi putut fi foarte bine: ”mai faceți un duș, sau dacă nu, da-te cel puțin cu deodorant”, a explicat un purtător de cuvânt al companiei de transport public.


Citește și: EXCLUSIV/ Prizonieri în Iad. Am petrecut o zi la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, printre medici și pacienți (VIDEO)


 

Close
Închide
  Close