Mergi direct la conținut »
Camelia Potec îşi anunţă retragerea din activitate printr-un eveniment impresionant
Ştiri Libertatea > Ştiri > Camelia Potec îşi anunţă retragerea din activitate printr-un eveniment impresionant

Camelia Potec îşi anunţă retragerea din activitate printr-un eveniment impresionant

Camelia Potec a ales un mod special de a-şi anunţa retragerea din activitate. Sportiva a organizat un eveniment denumit sugestiv „Arta Sportului by Camelia Potec”. Este vorba despre un maraton de activităţi acvatice.

De Livia Lixandru,

Maratonul de activități acvatice se desfășoară în perioada 18-26 iunie în Capitală, mai exact în Piața George Enescu, unde este amenajată o piscina de ample dimensiuni, 20/10 m, cu o adâncime de 1,5 m. Printre personalităţile de renume ale sportului românesc, prezente la deschidere,  s-a numărat Helmut Duckadam şi Carmen Bunaciu, fostă înotătoare.

13493229_1034114299998307_22290078_o

În această perioadă vor avea loc workshopuri, activități recreative, aquafitness, aquaboxing, aquagym, cursuri înot copii și adulti, toate gratuite. Totodată, în această perioadă se vor desfășura și evenimente artistice, expoziții de pictură, desen sau foto. Misiunea acestei manifestari este de a aduce în prim plan ideea de mișcare în aer liber și, implicit, un stil de viață sănătos.

Camelia 2

Camelia Alina Potec (n. 19 februarie 1982, Brăila) este o înotătoare română care a câștigat medalia de aur la 200 m liber la Olimpiada de la Atena. În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri. Pe 31 octombrie 2013 a devenit președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

FOTO: Dumitru Angelescu

 

Close
Închide
  Close