MENIU CAUTĂ
25 Aug. 2018 11:18

Când începe Vocea României 2018 și cu ce noutăți vine sezonul 8

Distribuie

Vocea României revine în septembrie pe micile ecrane. Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din România revine nu doar cu un sezon nou, ci și cu schimbări foarte importante. Printre cele mai importante: doi antrenori doi. În plus, noul sezon Vocea României aduce și o schimbare de regulament, potrivit infomusic.ro. Este vorba despre un buton de ... block.

Din luna septembrie, Vocea României 2018 revine, din nou, în fiecare vineri seară la PRO TV. Noul sezon aduce și modificări importante. Prezentator va fi în continuare Pavel Bartoș, ca și în anii precedenți, însă juriul este diferit. Irina Rimes și Andra sunt noii antrenori de la Vocea României, în locul Loredanei și lui Adi Despot.

Potrivit sursei citate, preselecțiile au avut loc în luna februarie, iar audițiile s-au desfășurat în marile orașe ale țării: Cluj, Iași, Timișoara și București.

În luna iulie au fost filmările audițiilor pe nevăzute, ocazie pentru antrenori să se acomodeze cu noul decor al platoului, căci noul sezon aduce și această schimbare.

O altă schimbarea este alegerea vloggerului oficial al emisiunii Vocea României. Este vorba despre Laura Giurcanu, care va oferi informații din culise, unde va realiza și scurte interviuri cu concurenții, dar și cu cei 4 antrenori.

Vocea României introduce butonul de block în sezonul 8

Vocea României introduce butonul de block în sezonul 8. România este a doua țară, după Statele Unite ale Americii, care aduce acest mecanism în format. Astfel, pe lângă marele buton roșu, fiecare scaun are în acest sezon alte trei butoane galbene extrem de importante, cu numele celorlalți trei antrenori.

Acestea permit fiecăruia dintre ei să-l blocheze pe unul dintre ceilalți trei și astfel să nu poată lupta pentru un concurent. Tudor, Irina Rimes, Andra și Smiley au posibilitatea să folosească o singură dată butonul de block în etapa audițiilor. Antrenorul blocat nu va afla că a fost blocat, până nu va apăsa butonul roșu. Acesta se va întoarce și abia atunci va vedea că unul dintre colegii lui a decis să-l blocheze și că nu poate lupta pentru vocea care l-a cucerit.


Citește și:

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Directorii cu 10.000 de lei pe lună și primarul cu 4.000 de lei lasă să moară de foame doi bătrâni cu handicap din satul Țipilești, Iași – VIDEO

Citește mai multe despre noutati pe Libertatea.

Comentarii