MENIU CAUTĂ
10 Mar. 2017 14:03

“Când mama nu-i acasă”, simultan pe Happy Channel și Antena 1. Când va fi difuzat primul episod al iSerialului filmat integral cu telefonul mobil

Distribuie

“Când mama nu-i acasă”, simultan pe Happy Channel și Antena 1. Telespectatorii vor urmări în premieră primul episod al iSerialului “Când mama nu-i acasă”… luni, 13 martie, de la 19:45, simultan pe Happy Channel și Antena 1.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii vor viziona pe Happy Channel câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral, tot pe Happy Channel, cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune.

Când mama nu-i acasă', primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil este un produs de ficțiune experiment, realizat după un format nou, ce va avea o acoperire 360 grade (TV, Online și Social Media).

iSerialul este un produs unic pe piața din România ce poartă semnătura Ruxandrei Ion – producătoare, Simonei Macovei – scenaristă, Radu Grigore – regizor, Cătălin Simioană – director de imagine, Radu Vintilă –  editor, iar Mihai Cernea (Bubu), Cristi Comaroni și Ionuț Radu sunt responsabili cu partea muzicală.

În primul episod, telespectatorii îi vor întâlni pe Carmen Tănase, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman și Rapha Tudor, iar în următoarele episoade vor cunoaște restul distribuției iSerialului Când mama nu-i acasă': Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

Când mama nu-i acasă', simultan pe Happy Channel și Antena 1SINOPSIS

Când mama nu-i acasă' aduce în fața publicului o poveste contemporană, cu întâmplări inspirate din realitatea de zi cu zi, fie că este vorba de relații între tineri, drame de familie sau căutarea fericirii și a unui drum în viață.

iSerialul prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani. 

Povestea începe când Miruna, Victor și Radu sunt într-o perioadă în care fiecare este nemulțumit de viața lui. Miruna și Radu au visuri comune, iar Victor e blazat și nu prea știe ce își dorește să facă în viață.

Emil (Andreas Petrescu) este tatăl Mirunei, un director de bancă foarte ocupat cu serviciul, care nu se implică în educația copiilor. Buni (Carmen Tănase) este bunica Mirunei, care vine tocmai de la Botoșani să stea cu nepoata ei, în Capitală.

Geanina (Ioana Ginghină) este mama lui Victor, o mamă singură, dornică să-și refacă viața sentimentală, iar Zorica (Virginia Rogin) este o ghicitoare cu har, care citește în palmă ca nimeni alta.

Miky Goga (Bubu) conduce o fabrică de vedete, are o viață complicată, trăiește intens și la maxim. Mirciulică (Silviu Mircescu) este o bomboană dementă' de băiat, care frânge inimile celor care îl întâlnesc. Emma (Tatiana Șelaru) este o tânără determinată și atrăgătoare, care face orice pentru a-și atinge scopurile. Lora (Ada Dumitru) este chelneriță într-un bar. Îi place să fie admirată, iubită și… întreținută.

Primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil i-a pus în fața unei noi încercări pe îndrăgiții actori  Criss și Vlad, cunoscuți publicului din producția 'Pariu cu viața'.

Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizzul autohton, iar noile lor roluri, din 'Când mama nu-i acasă', de la Happy Chanel, i-a pus în fața unei noi încercări.

Ambii trebuiau să se afle în postura unui îndrăgostit la prima vedere, lucru greu, dat fiind faptul că sunt împreună de mai bine de cinci ani.

Soluția? De dragul artei, ei s-au depărtat unul de celălalt, asta pentru a retrăi sentimentele de la începutul unei relații.

Comentarii