MENIU CAUTĂ

Candidatii disperati au continuat ieri campania

Distribuie

electorala in ziua votarii.

Neculai Ontanu s-a pupat cu electoratul in sectiile de vot

Primul care s-a dat in spectacol la circumscriptiile din sectorul 2 a fost social-democratul Neculai Ontanu.
inca de la primele ore ale diminetii, el si-a inceput „pelerinajul” pe la sectiile de vot, chipurile „in inspectie”. Cu o dezinvoltura iesita din comun, candidatul PSD impartea in stanga si in dreapta zambete insotite de strangeri calduroase de maini si pe alocuri pupaturi. Mai mult, el se oprea binevoitor si statea de vorba cu cetatenii, in special cu cei care isi exprimau bucuria ca-l intalnesc. Iar atunci cand cineva il felicita pentru succesul sau, Ontanu raspundea mandru: „Pai sigur ca ma iubeste lumea, doar am facut treaba in sector!”.
„Controlul” lui Neculai Ontanu a presupus, fireste, si descinderi in unitatile in care functionau circumscriptiile. Astfel, la Facultatea de Constructii din cartierul bucurestean Tei el a patruns nestingherit intr-o sala de clasa pe usa careia scria mare „Sectiile de votare 177, 178, 179 si 180”. Edilul inca in exercitiu a fost invitat sa ia loc si a stat la taclale cu membrii comisiilor despre cum se desfasoara scrutinul. inainte de aceasta oprire, Ontanu mai facuse o escala la scoala nr. 31, din sectorul 2.

Oamenii primarului au dat pe mana politiei o echipa sportiva

Un grup de tineri impreuna cu profesorul lor de arte martiale au fost opriti duminica, in jurul orei 11.30, la iesirea din curtea scolii generale nr. 50 din Capitala, de catre agentii de ordine, pe motiv ca purtau asupra lor pungi inscriptionate cu sigla Aliantei PNL-PD.
Tinerii, care ieseau de la antrenamentul de karate, au fost opriti si legitimati la sesizarea unor insotitori ai candidatului Partidului Social Democrat (PSD) la Primaria sectorului 2, Neculai Ontanu. Tinerii s-au aratat mirati ca au fost opriti, afirmand ca li se pare absurd sa li se interzica sa circule cu pungi electorale pe strada. Ei au sustinut ca au fost bruscati de un membru din staff-ul de campanie al lui Ontanu.
„Daca se hotaraste ca au gresit si ca au incalcat Legea 67, vor fi sanctionati cu amenda in functie de gravitatea faptei”, a declarat agentul-sef de la Sectia 8 Politie, Vasile Albita.

Adrian Inimaroiu ii concediaza deja pe cei care „misca in front”

PSD a trimis la Biroul Electoral Central o sesizare in care relateaza un fapt grav petrecut la Centrul de asistenta pentru batrani nr 1, din sectorul 4 al Capitalei.
Potrivit PSD, candidatul la sectorul 4 al D.A., Adrian Inimaroiu, a intrat in salonul in care se afla urna de vot, intreband pacientii daca il cunosc, daca stiu platforma lui electorala si indemnandu-i sa il voteze. intrucat directoarea acestui centru, doamna doctor Negritescu, s-a impotrivit invocand ilegalitatea continuarii campaniei in ziua alegerilor, Inimaroiu a amenintat-o ca ii va face dosar penal si o va da afara din serviciu.
Adrian Inimaroiu s-a deplasat si la Caminul de batrani Sf. Vasile, unde a continuat sa isi faca propaganda electorala, indrumand cetatenii cu drept de vot din acest centru sa voteze cu el.

Andrei Chiliman a amenintat cu dosar penal o directoare

Amenintarea cu dosare penale pare sa fie o practica a candidatilor din partea PNL si PD. Candidatul Aliantei D.A. la Primaria sectorului 1 Andrei Chiliman a insotit urna mobila la Asezamantul 4 „Barbu Delavrancea”, desi legea nu ii permite in aceasta zi decat sa se afle in localul sectiei de vot, nu si in alta parte se arata intr-o sesizare inaintata de PSD la Biroul Electoral Central. Potrivit partidului de guvernamant, Chiliman si-a continuat in acest loc campania electorala. intrucat directoarea acestui asezamant i-a explicat ca in acest fel incalca dispozitiile Legii nr. 67/2004, Andrei Chiliman a amenintat-o ca ii va face dosar penal.

Comentarii