MENIU CAUTĂ
06 Noi. 2017 15:47

Care sunt cele mai ieftine apartamente de închiriat în Oradea

Distribuie

Indiferent de locuința pe care o cauți, găsești apartamente de închiriat în Oradea la prețuri accesibile pentru orice buzunar. Cea mai scăzută chirie este de doar 180 de euro, dar prețurile pot ajunge și la 775 de euro pe lună, în funcție de tipul de apartament dorit, de zona în care se află acesta și de dotările de care dispune.

Găsești, mai jos, lista celor mai ieftine apartamente de închiriat în Oradea, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

Cel mai ieftin apartament de închiriat în Oradea cu o cameră – 180 de euro/lună

Cel mai ieftin apartament cu o cameră de închiriat în Oradea se află pe strada Roman Ciorogariu. Acesta este mobilat și este situat la parterul unui bloc aflat la 3 minute de mers pe jos de zona pietonală a orașului.

Cel mai ieftin apartament cu o cameră de închiriat în Oradea

Apartamentul are o suprafață de 30 de mp și poate fi ocupat imediat. Mai multe detalii AICI

Cel mai ieftin apartament de închirat în Oradea cu 2 camere – 200 de euro/lună

Cu 20 de euro în plus pe lună poți fi noul chiriaș al unui apartament cu 2 camere din zona Decebal. Acesta se află într-un bloc cu 4 etaje poziționat în imediata apropiere a stației de tramvai Biserica Emanuel.

Cel mai ieftin apartament cu 2 camere de închiriat în Oradea

Locuința este complet mobilată și utilată cu mașină de spălat rufe, frigider, aragaz și televizor. Vezi AICI anunțul de vânzare

Cel mai ieftin apartament de închiriat în Oradea cu 3 camere – 200 de euro/lună

Tot cu 200 de euro pe lună poți închiria și apartamente cu 3 camere în Oradea. De exemplu, găsești o astfel de chirie pentru un apartament cu 3 camere din zona Liceului Onisifor Ghibu.

Dacă vrei să te muți în această locuință trebuie să ai în vedere faptul că vei avea nevoie de un buget suplimentar pentru a cumpăra un televizor și o mașină de spălat, având în vedere că apartamentul este doar parțial utilat. Vezi AICI cum arată apartamentul

Tot cu aceiași bani poți închiria un apartament similar, renovat, mobilat și utilat complet, în zona Decebal. Mai multe detalii AICI

Trei sfaturi pentru orice chiriaș

Atunci când te hotărăști să te muți într-o locuință nouă cu chirie trebuie să ai grijă să respecți câteva sfaturi care îți vor face această experiență mai plăcută.

În primul rând, semnează un contract cu proprietarul în care să stabilești clar obligațiile și drepturile pe care le ai. Un astfel de document te ferește de eventuale abuzuri, cum ar fi evacuarea fără motiv a locuinței sau majorarea chiriei fără un acord prealabil, potrivit experților în domeniu.

Citește și: Locuința din București în care te muți cu 9.000 de euro pe lună

Citește și: Orașele în care te poți muta și cu o chirie de 76 de euro pe lună

Un alt lucru important pe care trebuie să îl ai în vedere este relația pe care o ai cu proprietarul locuinței pe care o închiriezi. Trebuie să te asiguri că este deschis la nevoile tale și, la rândul tău, trebuie să îi arăți respect și să te asiguri că vei avea parte de o comunicare bună cu acesta.

În cazul în care vrei să te muți în chirie cu unul sau mai mulți colegi de apartament ai grijă să îi alegi cu atenție și asigură-te că între tine și ei există o relație bună, bazată pe respect reciproc.

Citește mai multe despre apartamente, chirie și Oradea pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii