Mergi direct la conținut »
Carmen Dan, despre acuzațiile Gabrielei Firea: ”A fost o discuție care s-a închis și s-a tranșat în CExN”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Carmen Dan, despre acuzațiile Gabrielei Firea: ”A fost o discuție care s-a închis și s-a tranșat în CExN”

Carmen Dan, despre acuzațiile Gabrielei Firea: ”A fost o discuție care s-a închis și s-a tranșat în CExN” a spus ministrul de Interne, la  ieșirea din ședința conducerii PSD, de la Neptun. 

De Valentina Postelnicu,

”A fost o discuție care s-a închis și s-a tranșat în CExN, este important ce s-a discutat în ședință”, a afirmat Carmen Dan.

Ea a adăugat că poate să lucreze cu Primăria Capitalei, în continuare. ”Aici este vorba despre instituții”, a mai spus Carmen Dan.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, în Comitetul Executiv Național, pentru modul în care au fost gestionate și comunicate violențele de la mitingul diasporei.

Solicitarea Gabrielei Firea ca ministrul de Interne să plece din funcție a fost respinsă de Comitetul Executiv Național, cu aproape unanimitate.

Primarul Capitalei a făcut o serie de atacuri la adresa lui Carmen Dan, dar și a lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea a spus că relația cu președintele PSD este ‘foarte tensionată’ și că, în acest moment, ‘e o breșă între ei’.

Mai mult, a sugerat atacuri orchestrate din partea tandemului Carmen Dan-Liviu Dragnea, la adresa ei și a prefectului Capitalei, Speranța Cliseru, în scandalul protestelor violente din 10 august.

Citește și: EXCLUSIV/Uluitoarea explicație a refuzului Spitalului „Sf. Luca” de a o trata pe fata de 22 de ani, în stare vegetativă: ”Pacienta NU are potențial de recuperare”. Au primit-o în spitalul din Paris!

Close
Închide
  Close