Mergi direct la conținut »
Carmen Dan despre bărbatul surdo-mut amendat. A fost o „eroare de redactare”
Ştiri Libertatea > Ştiri

Carmen Dan despre bărbatul surdo-mut amendat. A fost o „eroare de redactare”

Carmen Dan despre bărbatul surdo-mut amendat pentru lozinci. Ministrul de Interne a declarat, joi, că a fost vorba despre o eroare de redactare în cazul bărbatului surdo-mut care a fost amendat pentru scandări la un miting în București.

Ministrul Carmen Dan a menționat că așteaptă verificările interne, realizate de șeful Jandarmeriei Române.

„Din câte știu, acolo a fost o eroare de redactare. Inspectorul-șef al Jandarmeriei a impus niște verificări și sunt convinsă că acele verificări se vor face foarte repede”, a declarat, joi, ministrul de interne, pentru digi24.ro.

În urmă cu două săptămâni, bărbatul surdo-mut a fost amendat cu 2.000 de lei, pentru că a participat la un protest desfășurat în fața Sălii Palatului din București, în timpul desfășurării Congresului PSD.

În altă ordine de idei, ministrul de Interne, Carmen Dan este de părere că Jandarmeria a respectat procedurile legale miercuri la Curtea Supremă, când l-a protejat pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea


Citește și #salvatipipera / Directorul executiv al Asociației Pro Infrastructura, Ionuț Ciurea: ”Autoritățile sunt un mix de rea-voință, neatenție și incompetență”


 

Close
Închide
  Close