”Demisiile au ajuns la Guvern. Au fost înregistrate la Secretariatul General al Guvernului”, a spus Carmen Dan. Ea a adăugat că niciun membru al Guvernului nu a primit funcția cadou. ”Actul nostru de ieri a fost de solidaritate între noi, pentru că am înțeles că trebuie să lucrăm în echipă”, a arătat Carmen Dan.

„Eu cred că s-au înregistrat demisiile, nu ştiu, nu am această confirmare. Demisiile noastre au ajuns la Secretarul General al Guvernului. (…) Până când demisia nu se publică în Monitorul Oficial ocupăm încă aceste portofolii, dar trebuie să avem grijă să nu ne depăşim competenţele expres prevăzute de lege”, a mai spus ea.

Carmen Dan: Premierul este singur acum!

”Premierul este singur acum. Demisia este un act unilateral. (..) Nu ne-a trimis trimis nimeni la ministere să stăm pe scaune și să fim plini de euforie”, a mai declarat Dan.

Ministrul de Interne a arătat că nu i s-a propus funcția de premier. ”Prefer să nu răspuns la asemenea speculații. Consider că ar fi prea devreme și nu vreau să răspund”, a afirmat ea, adăugând că a lucrat cu Liviu Dragnea la Teleorman. ”Eu nu am avut niciodată sentimentul că sunt condusă”, a afirmat ea, întrebată cum comentează acuzația lui Sorin Grindeanu, că Liviu Dragnea vrea să aibă puterea.

Social-democraţii se reunesc din nou joi în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, pentru a discuta despre o nouă propunere de premier, în condiţiile în care Sorin Grindeanu a rămas fără sprijin politic, iar Guvernul nu mai are miniștri, pentru că au demisionat, a anunţat liderul partidului, Liviu Dragnea.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă