Mergi direct la conținut »
Carmen Dan, după violențele din Piața Victoriei: "Nu am ce să-mi reproșez"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Carmen Dan, după violențele din Piața Victoriei: „Nu am ce să-mi reproșez”

Ministrul Afacerilor interne Carmen Dan a afirmat că nu are ce să-și reproșeze după incidentele violente de vineri seară din Piața Victoriei, când peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Ce am transmis sâmbătă rămâne de actualitate. În ultima vreme, am auzit multe invenții, că aș fi constituit diverse celule, comitete. Cred că sunt unii care își doresc să scape cu orice chip de ministrul de Interne și de Guvern. (…) Nu mi-am depășit în niciun fel competențele.(…) Nu am ce să-mi reproșez. Am făcut ce trebuia să facă un ministru responsabil”, a declarat, marți dimineață Carmen Dan, potrivit HotNews.

Ministrul de interne a precizat șefii misiunilor operative au fost în Piață, iar Jandarmeria și-a coordonat intervenția sub supravegherea unui procuror militar.

Anterior, Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat că intervenția jandarmilor la protestul de vineri, 10 august, a fost una justificată.

Parlamentarii ar putea să o audieze pe Carmen Dan în legătură cu intervenția jandarmilor la protestul din 10 august, soldat cu peste 400 de răniți.

Vineri seara, jandarmii au intervenit în forță, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă pentru a dispersa protestatarii anti-PSD, având aprobarea Prefectului Capitalei.


Citește și:

EXCLUSIV/ Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime și merge singură. ”Fraților, unde dracu m-ați dus!” – VIDEO

Close
Închide
  Close