Ivar, care a anunțat că este homosexual în 2016, la câțiva ani după ce el și fosta sa soție, Penny, au divorțat, a declarat pentru Daily Mail că el nu a ținut să se căsătorească, pentru că ”am făcut-o odată, știu cum e și am copiii meu minunați”, dar a hotărât să o facă pentru James. ”El nu a avut viața stabilă pe care eu o am, așa că vreau să-i ofer acest lucru”, a mai spus vărul reginei.

Când au confirmat public faptul că se vor căsători, cei doi au anunțat și că Penny, fosta soție a lui Ivar, va fi cea care îl va conduce la altar pe fostul soț, acest lucru fiind ideea celor trei fiice pe care cei doi le au împreună: Ella, 22 de ani, Alix, 20 de ani și Luli, 15 ani – au venit.

„Ivar este mult mai relaxat în aceste zile. Este atât de amabil. Probabil că nici măcar nu era conștient de faptul că păstrarea secretului privind orientarea sa sexuală, chiar îl chinuia foarte mult. Acum este  este o persoană complet diferită. Toată lumea spune că nu l-au văzut niciodată mai fericit”, a declarat fosata sa soție.

James a remarcat de asemenea că, spre deosebire de o nuntă regală tradițională, „ceremonia va fi foarte mică și că vor participa doar fiicele lor și câțiva prieteni și membri apropiați ai familiei”

Ivar a declarat că, în timp ce prietenul său apropiat, Printul Edward, cel de-al treilea fiu al Reginei, nu va putea să vină la nuntă, dar că el și soția sa, Sophie, ”îl adoră pe James”.


Citește și: EXCLUSIV. Jandarmi şi silvicultori, atacaţi de hoții de lemne în Bistriţa-Năsăud. Detalii uluitoare din pădurile României


 

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur