Mergi direct la conținut »
Câștigătorul de la Loto 6/49 din 19 iulie și-a ridicat premiul. Mesajul său pentru jucători
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Câștigătorul de la Loto 6/49 din 19 iulie și-a ridicat premiul. Mesajul său pentru jucători

Câștigătorul de la Loto 6/49 din 19 iulie și-a ridicat premiul. Mesajul său pentru jucători

Câștigătorul de la Loto 6/49 din 19 iulie și-a ridicat premiul, în cursul zilei de luni, 23 iulie, de la sediul central al Loteriei Române. Posesorul biletului norocos este din Toplița, județul Harghita, are aproximativ 50 de ani, și joacă la Loto 6/49, încă de la lansarea acestui joc, mereu aceeași variantă.

A aflat că s-a câștigat marele premiu la Loto 6/49, la extragerea de joi, 19 iulie, și că el este este marele câștigător, a două zi după tragere, când a văzut numerele câștigatoare. Câștigătorul, care nu a dorit să-și facă publică identitatea, a mai spus că numerele au o semnificație personală.

El a avut și un mesaj pentru ceilalți jucători la Loto, în momentul în care a încasat banii: “Niciodată nu e prea târziu. Jucați cu încredere, șansa e de partea voastră!”

Biletul câștigător la Loto 6/49 al jucătorului din Toplița

Biletul câștigător la Loto 6/49 al jucătorului din Toplița, jud. Harghita

Joker – cel mai mare report din istoria acestui joc

La categoria I a jocului Joker se înregistrează cel mai mare report din istoria acestui joc: aprox. 20,35 milioane lei (aprox. 4,37 milioane de euro). În cazul în care s-ar câștiga, acesta ar fi cel mai mare premiu din istoria acestui joc.

Premiile tragerii Loto 6 din 49 din 15 iulie 2018

  • La Loto 6/49, la categoria I, este în joc un report în valoare de aprox. 9 milioane lei (peste 1,92 milioane euro) iar la Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 353.200 de lei (peste 75.800 de euro).
  • La Joker, la categoria a II-a, se înregistrează un report în valoare de peste 314.300 de lei (peste 67.400 de euro), iar la Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 175.400 de lei (peste 37.600 de euro).
  • La Loto 5/40 se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 287.600 de lei (peste 61.700 de euro), iar la Super Noroc, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 61.900 de lei (peste 13.200 de euro).

Loto 6 din 49. Cum să câștigi la Loto

Iată câteva sfaturi demne de urmat, dacă doriți să vă creșteți șansele de a câștiga la Loto:

Loto 6 din 49. Cumpără mai multe bilete

Este regula de aur pe care o urmează cei care câștigă frecvent la loterie, și, deși nu iau sume mari, faptul că își achiziționează la multe lozuri nu face altceva decât să le crească semnificativ șansele. Este pur și simplu o chestiune legată de probabilitate. Deși, faptul că plătești pentru atât de multe bilete, pe o perioadă îndelungată, presupune un profit mai mic, totuși nu te lăsa descurajată de astfel de gânduri. Dacă asta presupune să joci la loterie, de ce să te împiedici tocmai de regula de aur, aceea de a cumpăra biletele.

Loto 6 din 49. Nu alege numere consecutive

Conform studiilor, sunt șanse mici să fie extrase numere care să se succeadă. Desigur, totul ține de noroc, așa că mai bine gândește-te la numere cât mai diferite, ca îți crești posibilitatea de câștig. Dacă totuși ai un sentiment bun în legătură cu numerele consecutive, cel mai bine ar fi să nu alegi mai mult de două.

Loto 6 din 49. Nu alege numere din aceeași categorie

Cu cât mai variat, cu atât mai bine pentru norocul tău. Așadar, nu alege numere din aceleași intervale. Probabilitatea să câștigi în astfel de condiții este destul de mică, apreciază experții.

Loto 6 din 49. Nu pune ca numere date de naștere

Majoritatea oamenilor care joacă la loterie pun pe bilete datele de naștere ale lor. Asta înseamnă mult mai multe numere cuprinse până la 31. Asta nu înseamnă că nu poți câștiga la loto, însă există posibilitatea să împarți câștigul cu mult mai mulți oameni.


Citește și: EXCLUSIV / Copacii din pădurile României, de vânzare pe Facebook. Administratorii de păduri ignoră ilegalitățile cu ”câteva mii de metri cubi”


 

 

 
 
Close
Close
Închide