Mergi direct la conținut »
Câștigătorul marelui premiu de la Loto 5/40 și-a ridicat premiul. Biletul a fost jucat la Târgu Mureș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Câștigătorul marelui premiu de la Loto 5/40 și-a ridicat premiul. Biletul a fost jucat la Târgu Mureș

Câștigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Loto 5/40, obținut la tragerea din data de 13 ianuarie, și-a ridicat astăzi premiul. Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea, dar a avut un mesaj pentru toți jucătorii: "Norocul este de partea celor care joacă!".

De Dragoș Tănase,

FOTO - Loto.ro

Posesorul biletului norocos este din Târgu Mureș, are în jur de 30 de ani și joacă de peste 10 ani atât la Loto 5/40 cât și la Loto 6/49 și Joker. Crede în propriul noroc și a mărturisit că a mai câștigat, premii mai mici, atât la Loto 5/40 cât și la celelalte jocuri loto.

Câștigătorul obișnuiește să joace scheme reduse, așa cum a procedat și pentru tragerea din data de 13 ianuarie 2019, iar numerele jucate nu au semnificație personală, fiind alese, de fiecare dată, la întâmplare. A aflat că este câștigător a două zi, când și-a verificat biletul.

La tragerea Loto 5/40 de duminică, 13 ianuarie 2019, la categoria I s-a câștigat cel mai mare premiu din istoria acestui joc în valoare de 1.490.953,40 lei.

Biletul norocos a fost jucat la agenția 26-009 din Târgu Mureș și a fost completat cu câte o schema redusă cod 17 (9 numere) pe fiecare din cele patru zone de joc, în total 120 de variante, prețul biletului fiind de 360,50 lei.

Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obținut și șase câștiguri de categoria a III-a, valoarea totală a câștigului fiind astfel de 1.493.296,88 lei.

FOTO – Loto.ro


Citește și… FOTO / Mii de polonezi în stradă, după moartea primarului Pawel Adamowicz. Născut în Gdansk, Donald Tusk a vorbit mulțimii


 

Close
Închide
  Close