De Dragoș Tănase,

Jucătorul se numește Nicolae Preutescu, este din Tecuci și joacă de aproape 30 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Română, jocurile preferate fiind Loto 6/49 și Joker.

Acum, a câștigat peste 610.000 de euro (2.898.134,80 lei). Biletul norocos a fost jucat la agenția 17-021 din Tecuci și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 și o variantă la Noroc.

“Sa nu va pierdeți încrederea niciodată în Loteria Română, să jucați și veți câștiga. Câștigurile sunt pe bune, e ceva corect” – este mesajul pe care cel mai proaspăt câștigător la Loto 6/49 l-a transmis tuturor jucătorilor Loteriei Române.

În ceea ce privește numerele jucate, care i-au purtat noroc, după cum a declarat, pe patru dintre ele le joacă de fiecare dată și au semnificație personală, reprezentând datele de naștere ale copiilor și propria data de naștere.

Celelalte două sunt numere noi pe care le-a jucat pentru această tragere și au fost, în mod evident, o alegere inspirată.

A aflat că este marele câștigător al premiului de categoria I la Loto 6/49 urmărind, în direct, tragerile loto, așa cum face de fiecare dată.

El a declarat că va continuă să joace și că speră să mai câștige. Cu banii câștigați acum la Loto 6/49 își dorește, în primul rând, să-și ajute copiii.

Acesta este cel de-al doilea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49. Loteria Română a suplimentat fondurile pentru tragerea Loto 6/49 din 6 iunie, după ce s-a câștigat marele premiu la categoria I.

FOTO: Loto.ro & România TV

Citește și:
De 20 de ani, Țăndărică și Stelu Enache pun bilete la loto cu aceleași numere


Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială