MENIU CAUTĂ
19 Oct. 2017 14:37

În 1970 era cartierul muncitoresc din Iași, acum e în plină dezvoltare. Câți bani trebuie să ai ca să te muți aici

Distribuie

Iașiul, unul dintre cele mai mari orașe din România, oferă numeroase oportunități celor aflați în căutarea unei locuințe noi, grație proiectelor imobiliare demarate în special în cartiere aflate la periferie.

Zona de sud a Iașiului a trecut, în ultima perioadă, printr-un proces de dezvoltare important. Unul dintre cartierele cu cea mai interesantă evoluție este Cug, fost cartier muncitoresc în perioada comunistă, unde primele blocuri au fost ridicate la mijlocul anilor ’70. La ora actuală, Cug a suferit o transformare semnificativă aici fiind ridicate noi case și chiar ansambluri imobiliare.

Cartierul Cug din Iași

Cei care vor să se mute în Cug trebuie să știe că zona oferă acces la mijloace de transport în comun (stațiile de autobuz Tehnopolis, Oțelărie, Biserica Înălțarea Domnului – liniile 27,41,41b și 44) și este foarte liniștită.

În plus, găsești aici orice timp de locuință vrei, de la garsoniere la apartamente cu 5 camere.

Cât costă locuințele în Cug

O garsonieră în ansamblul rezidențial Ideal Residence poate fi achiziționată, de exemplu, cu 27.600 de euro. Locuința are o suprafață utilă de 31 de mp și va fi amplasată la etajul 4 al unui bloc nou, în prezent în construcție, la mai puțin de 600 de metri de stația de autobuz Tehnopolis. Garsoniera va fi dotată, totodată, cu centrală proprie și încălzire prin pardoseală.

Cu 33.500 de euro poți să îți cumperi un apartament nou cu 2 camere, decomandat, în același ansamblu rezidențial. Contra cost, poți achiziționa și un loc de parcare subteran sau suprateran pentru mașina ta.

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere de aici se vinde cu 53.600 de euro și are o suprafață utilă de 60 de mp. În plus, cuprinde un balcon închis.

Citește mai multe despre apartament, garsoniera și Iași pe Libertatea.

Comentarii