MENIU CAUTĂ
28 Noi. 2017 16:41

Cât costă cea mai ieftină casă de vânzare în Floreasca? Cea mai scumpă se vinde cu aproape 4 milioane de euro

Distribuie

Cea mai ieftină casă de vânzare în Floreasca poate fi achiziționată cu prețul de 83.500 de euro și se află în apropierea Complexului Pescariu Sports and Spa, pe o "străduță liniștită și frumoasă", potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Locuința are doar 2 camere, cu o suprafață utilă totală de 55 de mp, a fost construită în 1970 și renovată în 2012. Aceasta dispune și de o terasă acoperită de 5 mp.

Cum arată cea mai ieftină casă de vânzare în Floreasca

Galerie foto completă AICI – cum arată cea mai ieftină casă de vânzare în Floreasca

La polul opus se află o vilă scoasă la vânzare pentru suma de 3,7 milioane de euro. Cea mai scumpă casă de vânzare în Floreasca se află în apropierea Parcului Verdi și a fost construită în 2003.

Aceasta are etaj și mansardă și cuprinde 11 camere, 10 grupuri sanitare și două garaje.

Cum arată cea mai scumpă casă de vânzare în Floreasca

Galerie foto completă AICI – cum arată în interior cea mai scumpă casă de vânzare în Floreasca 

Vila din Floreasca este extrem de spațioasă, având o suprafață utilă de invidiat – respectiv 1.200 de mp, are o piscină interioară și se află pe un teren de 1.600 de mp.

Floreasca, alături de Dorobanți, se află pe locul al treilea în topul celor mai scumpe zone din București, după Kiseleff-Aviatorilor și Herăstrău-Nordului.

Potrivit datelor AnalizaImobiliare.ro aferente primelor șase luni ale anului 2017, prețul mediu de vânzare al caselor construite înainte de 2000 în zona Floreasca este de 1.830 de euro/mp. În cazul vilelor construite după 2000, prețul mediu ajunge la 1.920 de euro/mp.

Citește mai multe despre casa și Floreasca pe Libertatea.

Comentarii