Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cât costă sandalele purtate de Carmen Iohannis în prima zi a anului școlar

Cât costă sandalele purtate de Carmen Iohannis în prima zi a anului școlar

Carmen Iohannis este din nou dirigintă în noul an școlar. Soția președintelui va prelua o clasă de "boboci" la Colegiului Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, unde predă limba engleză. Ținuta primei doamne a fost în centrul atenției, în special sandalele alese de ea care au un preț destul de ridicat.

„Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură. E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu. Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a declarat Carmen Iohannis la serbarea de deschidere a noului an şcolar pentru Tribuna Sibiu.

Ținuta aleasă de Carmen Iohannis a atras atenția tuturor, însă privirile au rămas ațintite la sandalele purtate de Prima Doamnă.

Carmen-Iohannis-prima-zi-de-scoala

Carmen Iohannis a purtat o rochie viu colorată, cu flori şi destul de transparentă. În ceea ce privește încălțămintea, potrivit VIVA! Carmen Iohannis a purtat o pereche de sandale în valoare de 800 de euro (aproximativ 3.800 de lei).


Citește și

Povestea zguduitoare a unei fruntașe de la Academia Forțelor Terestre. Prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer limfatic

Close
Închide
  Close