MENIU CAUTĂ

Cât costă o locuință în orașul natal al lui Ion Iliescu

Distribuie

Ion Iliescu, fostul președinte al României, s-a născut în Oltenița, județul Călărași, în 1930 și în copilărie a trăit alături de muncitorii și lăutarii de etnie romă din localitate, după cum a explicat acesta în declarațiile date pe parcursul anilor.

Deși a avut o copilărie grea, mama sa abandonându-l, iar tatăl său ajungând la închisoare, Iliescu vorbește cu drag despre viața în Oltenița și despre bunicii care l-au crescut și l-au învățat să citească.

Orașul Oltenița are în prezent aproape 25.000 de locuitori, fiind al doilea centru urban ca importanță din județ.

Există o serie de proprietăți pe care le poți achiziționa aici, atât apartamente, cât și case, iar unii proprietari acceptă schimbul acestora pentru locuințe în București.

Cât costă un apartament în Oltenița

Poți să cumperi un apartament cu 2 camere în Oltenița pentru suma de 23.000 de euro, la care se adaugă TVA. Locuința, aflată într-un bloc vechi din 1975, cu 4 etaje, este destul de spațiosă, având o suprafață utilă de 50 de mp.

Galerie foto – cum arată apartamentul scos la vânzare

Apartamentul cu 2 camere, semidecomandat, se află într-un imobil poziționat ultracentral.

Un alt apartament similar, aflat tot într-un bloc vechi situat în zona centrală a orașului Oltenița, între biserică și piață, este scos la vânzare cu suma de 27.500 de euro.

Dacă ești dispus să participi la o licitație publică, trebuie să știi că găsești în Oltenița un apartament cu 3 camere, într-un imobil poziționat în zona centrală a orașului, care se vinde cu un preț de pornire de 26.955 de euro. Mai multe detalii aici

Cât costă o casă în Oltenița

Poți să cumperi o casă în Oltenița cu 60.000 de euro. Locuința cu 5 camere are curte și un garaj.

Cât costă o casă în Oltenița

În plus, proprietarul ia în calcul schimbul acesteia pentru un apartament cu 3 camere sau o casă, plus diferența, în București. Mai multe imagini cu această proprietate aici

Citește mai multe despre Ion Iliescu, apartament, casa și Oltenita pe Libertatea.

Comentarii