Mergi direct la conținut »
VIDEO | Cătălin Rădulescu, despre maneaua lui Guţă:
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO | Cătălin Rădulescu, despre maneaua lui Guţă: "Este foarte bună, se adresează celor din electoratul nostru, care le plac manele"

VIDEO | Cătălin Rădulescu, despre maneaua lui Guţă: „Este foarte bună, se adresează celor din electoratul nostru, care le plac manele”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat, luni, la Parlament, despre maneaua cu mesaj electoral de susţinere a PSD, cântată de Nicolae Guţă, că este "foarte bună" şi se adresează electoratului PSD". El s-a arătat deranjat de întrebările presei, şi a afirmat că şi jurnaliştii ascultă manele.

De Valentina Postelnicu,

„Eu nu sunt aşa fan la asta, sunt mai cu reggae. Maneaua este foarte bună, se adresează celor din electoratul nostru, care le plac manele. Acum, vreţi să vă spun ceva? Cred că de aici, dintre dumneavoastră, jumătate ascultaţi manele. Ca să nu mai fiţi aşa ipocriţi. Eu ştiu aici câţiva din jurul meu care asculţi manele. Ştiu că sunteţi manelişti şi voi, şi vă place, pe lângă altă muzică..Şi un om este complex dacă îi place şi alte genuri. Clipul este extraordinar de frumos, ne place maxim, o să mai facem 10 clipuri”, a spus Rădulescu.

El nu a precizat dacă clipul electoral a fost comandat de Prtidul Social Democrat. „Nu mă întrebaţi, nu mă ocup de asta, întrebaţi pe cei care se ocupă”.

Întrebat dacă social-democraţii sunt manelişti, Cătălin Rădulescu a spus: „Social-democraţii sunt oameni ca orice fel de om din orice partid, şi ascultă orice fel de muzică. O să mai iasă probabil şi alte genuri de muzică. O să râdeţi, dar cam 50, 60, 70% dintre români ascultă şi manele. Poate transmiteţi românilor să nu mai asculte manele, şi spuneţi şi de la ce televiziune sunteţi.. Enescu şi alţi compozitori, Enescu, Bach..probabil că îi ascultă alţii care au altă educaţie muzicală”, a mai comentat deputatul PSD.

Nicolae Guță a lansat o piesă intitulată „Victorie PSD” în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc peste două săptămâni. Maneaua electorală a fost făcută „la comanda Partidului Social Democrat”, după cum este menționat în descrierea videoclipului publicat pe canalul Youtube Manele TV.

„Mai facem şi dedicaţii speciale că doar trăim într-o ţară democratică!”. Mesajul său a adunat peste 1.200 de comentarii, pe contul de socializare, majoritatea critice sau ironice. Nicolae Guță a lansat o piesă intitulată „Victorie PSD” în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc peste două săptămâni. Maneaua electorală a fost făcută „la comanda Partidului Social Democrat”, după cum este menționat în descrierea videoclipului publicat pe canalul Youtube Manele TV.


Citeşte şi:

VIDEO / Cum ajungi din cetățean, activist. Bucureștenii au presat autoritățile să facă podul din Herăstrău de sub calea ferată. Acum, caută o soluție pentru podul Constanța

 
 
Close
Close
Închide