Mergi direct la conținut »
Actrița franceză Catherine Deneuve a fost internată în spital în stare gravă Galerie foto
9imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Actrița franceză Catherine Deneuve a fost internată în spital în stare gravă

Actrița franceză Catherine Deneuve a fost internată în spital în stare gravă

Cunoscuta actriță franceză Catherine Deneuve, 76 de ani, a fost internată de urgență în spital, după ce s-a simțit rău în noaptea de marți spre miercuri.

De Petre Dobrescu,

Catherine Deneuve a suferit un accident vascular cerebral ischemic „foarte limitat şi, prin urmare, reversibil”, a anunţat miercuri familia sa într-un comunicat transmis de agentul său, Claire Blondel, relatează AFP, citat de Agerpres.

Din fericire, actrița nu are niciun deficit motor, dar are nevoie de odihnă, a precizat sursa citată.

În această dimineață presa franceză a anunțat că actrița se află în stare gravă, dar nu s-au dat detalii despre natura problemelor ei medicale.

Deneuve se afla din luna octombrie în Regiunea Pariziană pentru a participa la filmările celui mai recent lungmetraj al regizoarei Emmanuelle Bercot, „De son vivant”, în care a fost distribuit şi actorul Benoit Magimel.

Artista a lucrat foarte mult în ultimele 12 luni.În acest an, ea a filmat pe insula Reunion lungmetrajul „Terrible Jungle”, ce va fi lansat în 2020. În septembrie, a putut fi văzută pe marile ecrane în pelicula „Fete de famille”, regizată de Cedric Khan, iar în decembrie va fi prezentă pe afişul celui mai recent film al regizorului japonez Hirozaku Koreeda, „The Truth”, în care joacă alături de Juliette Binoche şi Ethan Hawke, scrie Agerpres.

Supranumită „Ice Maiden” („Fecioara de Gheaţă”) datorită frumuseţii sale rafinate şi fragile şi manierelor şi atitudinii ei relaxate, Catherine Deneuve a devenit una dintre principalele actriţe ale Franţei şi un star internaţional în anii ’60.

Close
Închide
  Close