De Andreea Radu, Adriana Oprea,

„A întrebat cum a fost relația noastră, cum a decurs, nimic special. M-au pus să recunosc un pandantiv, dar nu era al ei”, a declarat tânărul.

Fostul iubit al Luizei a confirmat faptul că este prima oară când a dat declarații după 8 luni de la dispariția fetei. Audierea a durat două ore.

Și mama Luizei Melencu a fost audiată astăzi la sediul IPJ Dolj. După întâlnirea cu anchetatorii, femeia a povestit că i-au fost arătate un lănțișor și un cercel.

„Am zis că nu aparțin Luizei. Mi-au pus niște întrebări. Dacă împrumuta de la colegi, eu am spus că nu”, a declarat mama Luizei.

Întrebată dacă i s-a spus unde a fost găsit lănțișorul pe care anchetatorii i l-au arătat, femeia a spus că nu.

Procurorii DIICOT au audiat, luni, mai multe persoane în cazul Caracal, printre care mama Luizei Melencu, fostul iubit al tinerei, dar și una dintre colegele fetei.

Recent, procurorii au anunțat că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a avut un complice în cazul agresării Luizei Melencu. Ștefan Risipițeanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a violat-o pe tânără.

Citeşte şi:

Monica Melencu, primită de un consilier la Cotroceni. Mama Luizei: „M-a afectat discuția, chiar am plâns”

Gheorghe Dincă a recunoscut, în fața anchetatorilor, că le-a omorât în bătaie pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Adriana Nedelea LA FIX | Dan Antonescu, specialist criminolog, despre noul suspect în cazul Caracal: „Acum există o persoană care îl poate contrazice pe Dincă”

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială