Mergi direct la conținut »
Ce-a făcut Liviu Dragnea în prima noapte petrecută la Rahova
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ce-a făcut Liviu Dragnea în prima noapte petrecută la Rahova

Ce-a făcut Liviu Dragnea în prima noapte petrecută la Rahova

Liviu Dragnea și-a petrecut prima noapte în Penitenciarul Rahova, acolo unde a ajuns ieri după-amiază. Politicianul a primit ieri o condamnare definitivă de trei ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive.

Ca să ajungă „în liniște” la Penitenciarul Rahova, s-a organizat o diversiune cu mai multe mașini ieșite aproape simultan din garajul locuinței lui. 

La Rahova, Liviu Dragnea şi-a luat în primire celula destinată VIP-urilor, prin care a mai trecut și Adrian Năstase, alt fost preşedinte al PSD, a anunțat stirileprotv.ro. Celula este învecinată cu cea pe care o ocupă acum fostul primar al Constanței, Radu Mazăre. 

Dragnea s-a uitat la televizor, dar n-a vrut să mănânce la cină alături de ceilalți „colegi”. Surse din interior au dezvăluit că, cel mai probabil, a venit cu mâncare de acasă.

Începând de azi dimineață va intra în programul de evaluare medicală și psihologică şi va fi în carantină pentru o perioadă de 21 de zile.


Citește și: 

EXCLUSIV. Mașina cu care a fost dus Dragnea la pușcărie nu avea asigurare obligatorie RCA

Adrian Năstase, despre condamnarea lui Liviu Dragnea. „Încercările lui de a negocia cu «statul paralel» l-au dus într-o fundatură”

Close
Închide
  Close