Mergi direct la conținut »
Ce a spus Mark Zuckerberg despre persoanele care critică Facebook
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce a spus Mark Zuckerberg despre persoanele care critică Facebook

Ce a spus Mark Zuckerberg despre persoanele care critică Facebook

Mark Zuckerberg, a declarat, luni, cu ocazia celei de-a 15-a aniversări a platformei de socializare că persoanele care critică Facebook sunt pur şi simplu prea "negativiste" în legătură cu schimbările pe care le-a adus compania americană în rândul societăţii. 

CEO-ul platformei online a spus că există că unii oameni au o tendință să „accentueze în mod exagerat latura negativă” a rețelei de socializare, potrivit Agerpres.

„Pe măsură ce reţelele de oameni înlocuiesc ierarhiile tradiţionale şi remodelează multe instituţii din societatea noastră – de la guverne la companii şi până la media şi comunităţi – există o tendinţă în rândul anumitor persoane de a se lamenta în legătură cu această schimbare, să accentueze în mod exagerat latura negativă”, a declarat Zuckerberg.

El a mai spus că anumite persoane, în anumite cazuri, au mers şi mai departe de atât, considerând că „emanciparea oamenilor în maniera permisă de internet şi de aceste reţele de socializare” a fost în mare parte dăunătoare pentru societate.

În ultimul an Facebook a trecut prin tot felul de schimbări după ce rețeaua a fost acuzată că nu a reușit să protejeze datele personale ale utilizatorilor.

Rețeaua de socializare a fost în centrul unui scandal după ce a fost acuzată că a fost utilizată pentru a influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale organizate în Statele Unite în 2016.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

La toate acestea, Mark Zuckerberg, omul care a ajuns să aibă o avere de peste 60 de miliarde de dolari, a răspuns: „În ultimii 15 ani, oamenii au construit aceste noi reţele şi au început să vadă impactul lor, iar următorii 15 ani vor fi marcaţi de oameni care îşi vor folosi influenţa pentru a remodela societatea”.

FOTO EPA


ANALIZĂ | Guvernul spune că vrea să protejeze românii cu credite în lei, dar se ajută tot pe el. Cheltuielile statului cu dobânzile, miza eliminării ROBOR


 

Close
Închide
  Close