Mergi direct la conținut »
Ce cadou urmează să primească Igor Dodon din partea Rusiei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce cadou urmează să primească Igor Dodon din partea Rusiei

Ce cadou urmează să primească Igor Dodon din partea Rusiei

Liderul de la Chișinău s-a întâlnit, miercuri, la Moscova, cu Vladimir Putin. După întâlnire, presa din Rusia a notat că Igor Dodon urmează să primească un cadou. 

Discuția celor doi șefi de stat a fost prietenoasă, atât Dodon, cât și Putin, subliniind importanța parteneriatului dintre Rusia și Moldova.

„Rusia acordă o mare importanţă dezvoltării relaţiilor cu Republica Moldova, unul dintre partenerii noştri prioritari în spaţiul CSI” a spus Putin, iar Dodon i-a răspuns: „Relaţiile dintre ţările noastre sunt în mod tradiţional prietenoase, frăţeşti, strategice. Aşa a fost, este şi va fi şi acest lucru nu poate fi distrus de nimeni”, potrivit stirileprotv.ro.

Președintele Moldovei urmează să primească din partea Rusiei 11 maşini de model Kamaz pentru serviciile comunale moldovene, a scris publicaţia rusă Kommersant.

Anul trecut, Putin i-a dăruit lui Dodon o tablă de șah a cărei piese sunt executate în bronz și poleite cu aur. Tot atunci, președintele moldovean i-a făcut cadou lui Vladimir Putin o compoziție în care apar fostul împărat Petru I și Dimitri Cantemir.


Banii de consolidări ai Bucureştiului, investiți în …viitor! Gabriela Firea bagă 750.000 de euro în senzori seismici care culeg date pentru inginerii constructori


 

Close
Închide
  Close