Mergi direct la conținut »
Ce a făcut iubita lui Sergiu Curcă după ce partenerul ei s-a sinucis
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce a făcut iubita lui Sergiu Curcă după ce partenerul ei s-a sinucis

Ce a făcut iubita lui Sergiu Curcă după ce partenerul ei s-a sinucis

Alina Borchescu, iubita lui Sergiu Curcă, este devastată de durere, după ce a aflat că că partenerul ei și-a pus capăt zilelor în prima zi a noului an 2018. Tânăra din județul Arad a primit zeci de mesaje de condoleanțe de la apropiați, după ce și-a pus o fotografie în întregime neagră pe profilul de Facebook, în semn de doliu.

Iubita lui Sergiu Curcă ar fi presimțit drama care a avut loc luni, în prima zi a noului an 2018. Cu aproape două săptămâni înainte de tragedie, Alina Borchescu a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook prin care îi ura unei prietene „La mulți ani”, însă a menționat și cum viața te supune unor teste.

„Viaţa ne oferă multe încercări şi ne dă posibilitatea de a trece prin multe obstacole, astfel de ziua ta eu îţi sunt alături cu sufletul şi îţi urez un calduros „La mulţi ani!”. Dumnezeu să te aibă în paza Lui”, a scris Alina Borchescu, pe o reţea de socializare.

La scurt timp după ce a aflat că iubitul ei, Sergiu Curcă s-a sinucis, Alina a publicat o fotografie în întregime neagră, în semn de doliu.

„L-am sunat la ora 18:00 pentru că voiam să instălam sculele, dar nu a răspuns. Noi am mai lucrat împreună, dar cu mult timp în urmă. Doar instalam sculele ieri seară. Mă oferisem să-l las să cânte cu formația, pe sculele mele. Așa rămăsese stabilit”, a precizat Dj Marius din Arad, pentru DcNews.

Sergiu Curcă, un tânăr în vârstă de 22 de ani, interpret de muzică populară, s-a sinucis, în prima zi a anului. Tânărul a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din oraşul Lipova, judeţul Arad.

Potrivit aradon.ro, Sergiu Curcă s-a spânzurat de mânerul ușii din camera sa cu un cordon provenit de la o haină. Tânărul ar mai fi încercat în trecut să își pună capăt zilelor. Înainte să se sinucidă, solistul de muzică populară le-a lăsat un bilet de adio familiei și apropiaților, în care i-a îndemnat să-l uite și să-l conducă pe ultimul drum.

sursă foto: Facebook


Citește și VIDEO/Valentina, ”mama” copiilor chinuiți : povestea băiețelului crescut în coteț și a adolescentei care se juca cu păpușile


 

Close
Închide
  Close