Mergi direct la conținut »
Ce i-a spus fiul lui Michael Schumacher unui prieten despre starea tatălui lui
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ce i-a spus fiul lui Michael Schumacher unui prieten despre starea tatălui lui

Ce i-a spus fiul lui Michael Schumacher unui prieten despre starea tatălui lui

Fostul campion mondial a suferit acum aproape cinci ani un accident la ski, în timp ce se afla într-o vacanță în Alpi. De atunci, starea în care se află Shumacher rămâne un mister chiar și pentru cei mai apropiați prieteni ai familiei. 

Nicklas Nielsen, prietenul lui Mick Schumacher – fiul fostului pilot de Formula 1, spune că tânărul de 19 ani nu vorbește despre starea în care se află tatăl lui, potrivit mirror.co.uk.

Săptămâna trecută, soția pilotului l-a prezentat pe Shumacher drept „un luptător” care „nu se dă bătut” într-o scrisoare pe care a scris-o după accidentul acestuia de ski, dar despre care abia acum s-a aflat.

Dar starea exactă în care se află în prezent Schumacher a fost păstrată ca un secret bine păzit. Potrivit lui Nicklas, nici prietenii apropiați nu au acces la informații despre fostul pilot.

„Mick nu spune că este trist pentru tatăl lui. A spus că uneori este greu. Îl cunosc foarte bine. Este un tip foarte tăcut și calm. Foarte drăguț și primitor. Dar subiectul este complet închis și nu se vorbește despre asta.

Încă mai fac karting cu Ralf  Schumacher și nimeni din echipa lui nu vorbește despre ce s-a întâmplat. Poate că lucrurile stau așa pentru că Michael o să-și revină și va ieși în public din nou atunci când este complet reabilitat. Dar este greu de spus ce se întâmplă”, a spus prietenul lui Mick.

Michael Schumacher nu a mai apărut în public de la accidentul de schi din luna decembrie 2013, în urma căruia a rămas paralizat. Dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher. Momentele în care fostul pilot plânge.


Însărcinată în 5 luni și jumătate, Mirela Vaida s-a retras din proiectul „Mamma Mia”: „Fac o pauză până după naștere!”


 

 
 
Close
Închide
  Close