Mergi direct la conținut »
Soția lui Michael Schumacher, mesaj rar despre marele pilot: "Este un luptător!"
Sport Libertatea > Sport > Soția lui Michael Schumacher, mesaj rar despre marele pilot: "Este un luptător!"

Soția lui Michael Schumacher, mesaj rar despre marele pilot: „Este un luptător!”

Soția pilotului Michael Schumacher îl prezintă pe acesta drept "un luptător” care "nu se dă bătut" într-o scrisoare pe care a scris-o după accidentul acestuia de ski, dar despre care abia acum s-a aflat.

De Mihai Niculescu,

Scrisoarea Corinnei Schumacher, în vârstă de 49 de ani, a fost scrisă acum patru ani și adresată muzicianului Sascha Herchenbach, cel care a compus o piesă pentru pilot, intitulată „Născut pentru a lupta” și i-a trimis acesteia CD-ul.

Compozitorul care i-a trimis CD-ul a spus că nu se aștepta ca soția lui Schumacher să-i răspundă, dar a primit o scrisoare emoționantă despre care nu s-a știut până acum.

Este minunat să primim atât de multe urări de bine și gânduri pozitive, este de mare ajutor pentru familia noastră. Știm cu toții că Michael este un luptător și nu se va da bătut” a scris Corinne.

Compozitorul a vorbit despre scrisoare și mesajul acesteia într-un interviu pentru revista germană Bunte, relatează dailymail.co.uk.

Nu mă așteptam să primesc un răspuns și a fost copleșitor. Scrisoarea a fost scrisă de mână de Corinna, la capătâiul soțului ei. A mai spus că este recunoscătoare pentru cadou și speră ca ea și familia ei să treacă peste aceste momente dificile” a precizat muzicianul.

Nu se cunoaște exact data scrisorii, dar compozitorul german a realizat piesa pentru Schumacher în 2014, la un an de la accidentul său în urma căruia a intrat în comă.


Citește și: Triplă crimă în Călărași! Doi bătrâni și fiica lor, uciși cu sânge rece. Principalii suspecţi: trei adolescenți de 17 ani! Legătura unuia dintre criminali cu victimele


 

Close
Închide
  Close