Mergi direct la conținut »
Ce le transmit politicienii românilor de Paște
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ce le transmit politicienii românilor de Paște

Ce le transmit politicienii românilor de Paște

Politicienii au postat, duminică, pe reţelele de socializare,mesaje pentru români cu ocazia sfintelor sărbători de Paşti.

Klaus Iohannis: „Hristos a înviat! Dragi români, vă doresc sărbători luminate, cu liniște și pace în suflet alături de cei dragi”

Liviu Dragnea: „Să primiți Sărbătoarea Învierii Domnului cu seninătate și să vă bucurați de lumina acestor zile împreună cu cei dragi. Vă doresc Paște fericit! Hristos a înviat!”

Viorica Dăncilă: „Sărbătorile Pascale ne aduc din nou binecuvântare, încredere şi speranţă, ne apropie mai mult de divinitatea care există în oameni şi ne dau şansa unui nou început, sub orice formă ar fi acesta. Românilor care sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sănătate, să se bucure de armonia şi emoţia momentelor petrecute cu cei dragi, iar Lumina Sfântă să ne arate calea către ceea ce ne uneşte”

Călin Popescu Tăriceanu: „Sărbătoarea Învierii Domnului este pentru toți creștinii ortodocși un prilej de bucurie, de speranță, de apropiere de familie, pentru că acestea sunt lucrurile care reprezintă cheia binelui pentru viitor. Aceasta perioadă trebuie să fie un moment în care reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi, un moment de răgaz de la problemele de zi cu zi. Sărbătorile de Paști să ne găsească pe toți mai îngăduitori și mai înțelepți, mereu cu lumina în suflet și în gânduri. Paște Fericit! Hristos a înviat!”

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Raluca Turcan:

Dacian Cioloș: „Există câteva momente sacre de-a lungul unui an care ne îndeamnă să lăsăm de-o parte și munca, dar și grijile de zi cu zi. Sunt momentele în care încercăm să regăsim bucuria din noi și cu deosebire bucuria de a fi cu cei dragi. În aceste zile de sărbătoare uităm de greutăți, de apăsări și depărtări, pentru a ne întoarce gândurile către oamenii și lucrurile care ne fac să fim cu adevărat noi înșine, care dau un înțeles vieții noastre”

Mesajul integral:

Traian Băsescu: „Hristos a înviat! Sărbători cu pace în suflet şi bucurie alături de cei dragi!”

Ministrul Apărării, Gabriel Leș: „Sfânta Sărbătoare a Învierii să aducă pentru toţi românii linişte sufletească şi prosperitate iar pentru Armata României, noi semne ale împlinirii şi recunoaşterii pe plan intern şi internaţional(…) Privită cu dragoste şi respect de naţiune, Armata României îşi consolidează reputaţia de pilon al statului, de sursă de securitate şi încredere pentru fiecare cetăţean al acestei ţări”, a transmis ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş,

Close
Închide
  Close