De Daria Maria Diaconu,

Irina Rimes a fost externată de la Spitalul Elias din Capitală. Artista a transmis un mesaj, pe conturile sale de socializare, în care mărturisește că anul 2019 a fost unul extrem de greu pentru ea.

Ea a povestit cum a petrecut Anul Nou și a descris momentele grele de după operație.

„Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simțit ca nouă. Umflată la față, vânată pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020”, a scris ea pe Instagram.

Artista nu a dat detalii despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii, însă din postarea respectivă reiese că a avut probleme ginecologice. Cei doi medici de la Spitalul Elias care au avut grijă de solistă sunt specialiști în ginecologie.

„Mulțumesc dr Alexandru Filipescu si dr Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare”, a notat Irina Rimes în mediul online.

De altfel, postarea este însoțită de o imagine sugestivă, care conține un joc de cuvinte, care face referire la problema de sănătate pe care a avut-o Irina Rimes.

Pe Instagram, Irina Rimes a fost întrebată despre problema ei de sănătate, artista mărturisind că au fost probleme ginecologice, însă fără a da mai multe detalii în acest sens.

După ce a fost externată, Irina Rimes a primit numeroase mesaje pe rețelele de socializare, inclusiv de la colegi de breaslă. Printre aceștia s-au numărat Inna și Delia, care i-au trimis Irinei emoticoane cu inimioare și îmbrățișări.

Citeşte şi:

Explicațiile lui Beuran despre incidentul de la Floreasca. De ce a semnat protocolul operator

Porcul de Mangalița, un nou subiect de discordie româno-maghiară. Ungurii acuză uzurparea paternității rasei

Bucureștiul liber de acum 30 de ani, fotografiat de un japonez aventurier: “Am văzut mulți oameni frumoși și liberi în acele zile”

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat