Ce salariu are Marian Godină. Dezvăluirea a fost făcută chiar de polițist, pe Facebook

20 martie 2017 18:53

Probabil mulți s-au întrebat ce salariu are Marian Godină. Iar răspunsul vine chiar de la polițistul din Brașov, care a dezvăluit cât câștigă, arătându-și fluturașul de salariu pe Facebook.

Marian Godină a decis, ca răspuns pentru cei care au impresia că poliţiştii au „salarii nesimţite”, să își dezvăluie salariul pe care îl câștigă ca polițist, din poza publicată reieșind că în leafă este inclusă şi norma de hrană.

El îşi motivează gestul cu umor, în contextul Zilei Fericirii, pentru a arăta „cât de nesimţite sunt salariile poliţiştilor”.

Ce salariu are Marian Godină

Potrivit informaţiilor făcute publice, Godină încasează un spor de 70 de lei pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică şi un spor de 91 de lei pentru condiţii grele şi toxice de muncă.

”Pentru că e tot e astăzi Ziua Fericirii, m-am dus să îmi iau fluturaşul de salariu. Se temeau unii că polițiştii au salarii nesimțite şi chiar îmi cereau să spun ce salariu am. Ăsta e salariul meu pe care l-am luat pe 14 martie, pentru luna februarie. Vă las să studiați şi să trageți singuri concluzia. E mult sau puțin, după aproape 11 ani de poliție? Ca să nu se interpreteze că vreau să induc în eroare, precizez că 229 de lei mi s-au oprit pentru plata telefonului personal. Deci fără telefon, la „total acordat pe card” ar fi fost 3045 lei. Da, ştiu, trebuie să îmi fac un abonament de telefonie mai convenabil”, a postat Marian Godină pe Facebook.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro