Mergi direct la conținut »
Ce sfat îi dă Băsescu lui Iohannis: "Nu ar trebui să intre în jocul cu mersul la Guvern, va ieşi umilit". Cum vede alegerile prezidenţiale
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ce sfat îi dă Băsescu lui Iohannis: "Nu ar trebui să intre în jocul cu mersul la Guvern, va ieşi umilit". Cum vede alegerile prezidenţiale

Ce sfat îi dă Băsescu lui Iohannis: „Nu ar trebui să intre în jocul cu mersul la Guvern, va ieşi umilit”. Cum vede alegerile prezidenţiale

Traian Băsescu îi dă un sfat preşedintelui Klaus Iohannis, din poziţia sa de fost şef al statului, suspendat de două ori din funcţie. El spune că Iohannis nu ar mai trebui să intre în jocul participării la şedinţele de Guvern pentru că „va ieşi umilit” şi „să evite confruntările pe atribuţiuni care riscă să să ajungă conflicte la CCR”.

De Valentina Postelnicu,

„Cred că nu ar trebui să intre în jocul cu mersul la Guvern unde va ieşi umilit. E suficient să citeşti Constituţia. Iarăşi caută ceva ce ţine de atribuţiunile lui. E clar pe ce poţi să participi la şedinţa de Guvern, dacă nu eşti invitat de premier. Eu îmi căutam alibi să fie la invitaţia premierului. Să renunţe la poziţia asta cu mersul la şedintele de guvern. Are momentul promulgării, are retrimiterea la Parlament, trimiterea la CCR. Cred că trebuie să evite confruntările pe atribuţiuni care riscă să să ajungă conflicte la CCR”, a afirmat Traian Băsescu, duminică seară la postul B1 Tv.

Băsescu: „Deocamdată nu există un adversar competitiv pentru Klaus Iohannis”

În opinia fostului preşedinte, la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis intră în turul doi şi adună toate voturile dreptei, la alegerile prezidenţiale din 2019.

Există o singură realitate: deocamdată nu există un adversar competitiv pentru Klaus Iohannis. E președintele în funcție, și-a atras simpatia electoratului de dreapta și de pe stânga deocamdată vedem un Dragnea care are 8-10% încredere și un Ponta care crede că va putea ajunge președintele României dacă țipă în fiecare zi. Firea nu cred că poate, decât dacă ia opțiunea independentului. Doamna Corina Crețu e un om onest zic eu, dar nu umflați dincolo de ce e. Nu poate fi un candidat la prezidențiale. E același lucru ca și cu Cioloș. Funcționari de nivel acceptabili, dar fără șanse să fie oameni politici de calibru”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Băsescu: „Dacă partidele din Opoziție nu încep să lucreze împreună, PSD are șanse să câștige iar alegerile parlamentare”

Fostul preşedinte al României trage un semnal de alarmă, pentru Opoziţie, în contextul alegerilor parlamentare din 2020.

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede!
Recomandări

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede!

„Dacă partidele din Opoziție nu încep să lucreze împreună, PSD are șanse să câștige iar alegerile parlamentare. Și asta cu atât mai mult cu cât social-democrații obișnuiesc să-și cumpere voturile, adică să dea pomeni din bugetul de stat fix înainte de alegeri. (..) Dacă nu se coagulează o formațiune a Opoziției puternică, și trebuie începută în 2019, că această coaliție trebuie să-l susțină și pe Iohannis la prezidențiale, nu exclud posibilitatea ca în 2020 PSD să câștige iar alegerile”, a spus Traian Băsescu.

Citeşte şi: Meleșcanu, interviu la BBC despre românii din Regat: „Dacă ar fi dați afară, sistemul de sănătate britanic s-ar prăbuşi”

Close
Închide
  Close