Mergi direct la conținut »
Ce tradiție regală va încălca Regina Elisabeta de dragul lui Meghan Markle. Pentru Kate nu a făcut asta
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce tradiție regală va încălca Regina Elisabeta de dragul lui Meghan Markle. Pentru Kate nu a făcut asta

Ce tradiție regală va încălca Regina Elisabeta de dragul lui Meghan Markle. Pentru Kate nu a făcut asta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este dispusă să treacă cu vederea o regulă a Casei Regale pentru Meghan Markle, logodnica prințului Harry.

Este posibil ca Meghan Markle să-și petreacă sărbătorile de iarnă alături de familia regală, la Sandringham, eveniment la care participă de obicei doar membri familiei, potrivit thesun.co.uk.

Richard Fitzwilliams, un expert în probleme ce țin de Casa Regală, a explicat că familia actriței se află în SUA, ceea ce înseamnă că ea va petrecere sărbătorile cu familia prințului Harry.

Deși încalcă un protocol, specialiștii în PR pretind că Regina va trebui să facă acest gest de bunăvoință pentru a evita o relație tensionată cu Meghan, cea care se va căsători cu prințul Harry în luna mai a anului 2018.

Însă, această mișcare poate aprinde o scânteie între actriță și viitoarea sa cumnată, Kate Middleton, cea care acum 7 ani nu a fost invitată să asiste la festivitățile de iarnă, alături de logodnicul ei pe vremea aceea, prințul William.

Ducesa de Cambridge a fost obligată să aștepte până s-a măritat cu William pentru a i se permite să stea la masa regală.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători în primăvara anului viitor, după cum a anunțat Clarence House.


 

 

VIDEO/ Tristețile Andreei Marin. Sfântul Nicolae a devenit o sărbătoare extrem de grea pentru ea


 

Close
Închide
  Close