Orice șofer responsabil care pleacă la drum pe ninsoare și viscol, când termometrele indică temperaturi negative, trebuie să se pregătească temeinic pentru a avea o călătorie plăcută.

Găsești, mai jos, toate lucrurile pe care trebuie să le ai în mașină iarna pentru a te asigura că ești echipat complet și că nu vei avea o problemă chiar dacă rămâi blocat pe drum din cauza vremii nefavorabile. Află, totodată, câți bani trebuie să cheltuiești pentru toate cele necesare.

Ce trebuie să ai în mașină iarna la drum lung

Trusele pentru reparații de urgență pot fi foarte utile iarna. Te ajută înainte să ajungi la service

Foarte utile atunci când pleci la drum iarna se pot dovedi a fi trusele și kit-urile care te ajută să faci reparații de urgență până reușești să găsești un service auto.

Un kit complet care te ajută să repari alternatorul, de exemplu, și pe care îl poți folosi dacă ai un model Volkswagen, Audi, Seat, Mercedes-Benz, Renault, BMW, Ford sau Fiat costă circa 230 de lei și poate fi comandat direct online.

ce trebuie să ai în mașină iarna. un kit de reparație alternator poate fi foarte util iarna

Ce trebuie să ai în mașină iarna? Mici truse cu scule pot fi foarte utile. Găsești aici kitul din imagine

Dacă te pricepi la mici reparații și vrei să eviți probleme care pot apărea cu tinichigeria mașinii sau cu toba este bine să ai cu tine și un aparat de sudură invertor. Acesta poate fi transportat ușor, costă circa 640 de lei și este util mereu în garaj.

ce trebuie să ai în mașină iarna. un aparat de sudură invertor poate fi foarte util iarna pentru mici reparații

Ce trebuie să ai în mașină iarna? Un aparat mic de sudură poate fi foarte util pentru reparații rapide. Găsești aici produsul din imagine

O roată de rezervă potrivită pentru sezonul rece și lanțuri de iarnă

Nu poți pleca din parcare fără cauciucuri de iarnă în această perioadă. Dacă ai deja anvelope potrivite pentru sezonul rece este bine să le verifici înainte de a pleca la drum lung. Vezi dacă șanțurile acestora sunt încă destul de adânci pentru că este posibil să ai nevoie de un set nou.

În plus, printre lucrurile pe care trebuie să le ai în mașină iarna se numără și o roată de rezervă potrivită.

ce trebuie să ai iarna în mașină. anvelope de iarnă ieftine

Ce trebuie să ai iarna în mașină? Nu poți pleca la drum fără anvelope de iarnă. Găsești aici anvelope de iarnă ieftine

Prețurile anvelopelor de iarnă pornesc de la 120 de lei și pot ajunge și la 1.316 lei, în funcție de producător și de caracteristicile acestora.

ce trebuie să ai în mașină iarna. lanturi antiderapante pentru anvelope

Ce trebuie să ai în mașină iarna? Lanțurile antiderapante sunt obligatorii dacă vrei să ai o călătorie fără griji. Le găsești aici

Ce trebuie să mai ai în mașină iarna? Lanțurile antiderapante sunt și ele foarte importante și pot fi cumpărate chiar și la prețuri mai mici de 60 de lei.

ce trebuie să ai în mașină iarna. trebuie să ai o lopată în mașină iarna

Ce trebuie să ai în mașină iarna? O lopată este importantă indiferent de destinație. O poți cumpăra aici

Din portbagaj nu trebuie să îți lipsească o lopată pentru zăpadă pentru că altfel riști rămâi cu mașina blocată în nămeți.

ce trebuie să ai în mașină iarna. nu uita să iei cu tine o sufă de tractare

Ce trebuie să ai în mașină iarna? O șufă de tractare poate fi foarte folositoare. Găsești modelul din imagine aici

La toate acestea este bine să adaugi și o șufă de tractare. O găsești în magazinele online la un preț de circa 140 de lei.

Ce trebuie să ai în mașină iarna? Nu poți pleca la drum fără apă, mâncare și pături

Printre cele mai importante lucruri care nu trebuie să îți lipsească din mașină atunci când pleci la drum iarna se numără alimentele, și aici discutăm despre gustări care pot rezista mai multe zile, precum batoanele de cereale, și apa. Fără ele vei avea mari probleme dacă rămâi blocat cu mașina în zăpadă.

ce trebuie să ai în mașină iarna. este important să ai o pătură în mașină iarna

Ce trebuie să ai în mașină iarna? Este important să ai măcar o pătură cu tine atunci când pleci la drum. Modelul din imagine costă 279 de lei și este disponibil aici

Foarte importante sunt și păturile călduroase, fie ele obișnuite sau electrice. Astfel, te asiguri că nu vei îngheța de frig în cazul în care ai probleme cu mașina și rămâi pe marginea drumului.

Trusa medicală și extinctorul nu trebuie să lipsească din mașina ta

Atât trusa medicală de prim ajutor, cât și extinctorul ar trebui să existe în permanență în portbagajul mașinii tale. Verifică-le înainte să pleci iarna la drum și vezi dacă mai sunt sau nu în termenul de valabilitate.

ce trebuie să în mașină iarna. trusa medicală de prim ajutor este necesară atât iarna, cât și în restul anului

Ce trebuie să ai în mașină iarna? Nu trebuie să îți lipsească trusa medicală de prim ajutor. Găsești trusa din imagine aici

O trusă medicală auto și un extinctor costă, în total, circa 100 de lei, deci nu este vorba despre o investiție foarte mare.

Acum că ai aflat ce trebuie să cuprindă o trusă completă pentru o călătorie fără griji, află aici și cum te protejezi de gerul de afară, potrivit sfaturilor medicilor.

„Vi se pare atât de incitant?” » Avocata din Cluj, declarații incendiare: „Nu joc doar tenis, mai experimentez și alte activități pentru curajoși”
PARTENERI - GSP.RO
„Vi se pare atât de incitant?” » Avocata din Cluj, declarații incendiare: „Nu joc doar tenis, mai experimentez și alte activități pentru curajoși”
Horoscop 25 ianuarie 2021. Racii au impulsuri dintre cele mai frumoase, dar e necesar să le și asculte cineva
HOROSCOP
Horoscop 25 ianuarie 2021. Racii au impulsuri dintre cele mai frumoase, dar e necesar să le și asculte cineva
Ce se petrece acum la Wuhan, orașul din care a pornit pandemia. Aproape nicăieri în lume nu mai întâmplă asta
Știrileprotv.ro
Ce se petrece acum la Wuhan, orașul din care a pornit pandemia. Aproape nicăieri în lume nu mai întâmplă asta
ŞOC! Băiatul care a prevestit pandemia anunţă o nouă TRAGEDIE pentru omenire. Ce urmează să se întâmple între decembrie 2020 şi martie 2021
Telekomsport
ŞOC! Băiatul care a prevestit pandemia anunţă o nouă TRAGEDIE pentru omenire. Ce urmează să se întâmple între decembrie 2020 şi martie 2021
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)
PUBLICITATE
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)