Mergi direct la conținut »
Ce vedete autohtone cântă la Festivalul Cerbul de Aur

La a XVIII-a ediție a Festivalului Internațional Cerbul de Aur care va începe pe 29 august, la Brașov, vor susține recitaluri mai mulți artiști români, printre care Andra, Delia, Carla’s Dreams și Loredana. 

La 50 de ani de la prima ediție a Cerbului de Aur, publicul din Piața Sfatului și telespectatorii se vor bucura de vocile momentului din România pe scena Festivalului.

Din 29 august, de când se dă startul celei de-a XVIII-a ediție a Festivalului Internațional Cerbul de Aur, vor susține recitaluri vedete precum Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carlas Dreams, The Humans și celebrul saxofonist Flavius Teodosiu.

Flavius Teodosiu este saxofonistul român care a colaborat cu numeroase celebrităţi precum Jennifer Rush, Joe Cocker, Lionel Richie, Chris de Burgh, Gloria Gaynor, Johnny Logan sau Michael Bolton.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va ține până pe data de 2 septembrie. Cu ocazia celor 50 de ani de la prima ediţie a festivalului, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65 de mii de euro.

Dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi alte evenimente spectaculoase.

Reporterul Libertatea, Andreea Archip, face parte din juriul de selecție al Festivalului „Cerbul de Aur”.


EXCLUSIV/ Zi plină de emoție pentru un bărbat care la 59 de ani se chinuie să învețe alfabetul. A scris ”NUȚU”. Și a plâns (VIDEO)


 

Close
Închide
  Close