De Cristina Ologeanu,

3842-111451-bun.jpg

Virgil Ianţu- Bolt
Vedeta de la Prima TV este vocea personajului principal, Bolt, un căţelvedetă de televiziune. Simpaticul patruped ajunge să nu mai facă diferenţa între realitate şi rolul din filmele în care joacă.

Mihaela Rădulescu- Mittens
Diva e o pisică retrasă şi puţin fricoasă. Ea îl învaţă pe câine cum să trăiască precum un patruped normal, nu ca un star tv. De asemenea, îi arată cum să facă rost de mâncare cerşind.

Dani Oţil- Rino
Dani e un hamster obsedat de televiziune şi înnebunit după acţiune şi situaţii periculoase. El trăieşte închis într- o bilă de plastic.

Conform site-ului www.cinemagia.ro, Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, dar şi Virgil Ianţu vor dubla în limba română trei personaje din ”Bolt”, o producţie animată 3D, marca Walt Disney, ce se va lansa în România pe 26 decembrie. Personajul principal, interpretat de Ianţu, este Bolt, un căţel care crede că are superputeri. Cei mai buni prieteni ai lui sunt pisica vagaboandă Mittens (voce Mihaela Rădulescu) şi hamsterul hiperentuziast Rino (voce Dani Oţil). Dacă vreţi să îi auziţi pe Mihaela Rădulescu şi pe Dani Oţil cum fac pe pisica şi, respectiv, pe hamsterul, va trebui să mergeţi la cinematografele care dispun de tehnologie 3D. Asta pentru că, în cazul sălilor de cinema cu tehnologie tradiţională, ”Bolt” va fi subtitrat. Lansat în Statele Unite pe 21 noiembrie, ”Bolt” a încasat deja 87 de milioane de dolari în lumea întreagă. În versiunea originală, vocile celor trei personaje sunt asigurate de John Travolta (pentru Bolt-interpretat, la noi, de Virgil Ianţu), Susie Essman (pentru Mittens-interpretată, la noi, de Mihaela Rădulescu) şi Mark Walton (pentru Rino, personajul lui Dani).