MENIU CAUTĂ

O bătrână din Buzău a sărbătorit 103 ani. Povestea emoționantă a doamnei Anna

Distribuie

O bătrână din Buzău a sărbătorit 103 ani. Locuiește în localitatea Apața, și are o poveste de viață impresionantă. Chiar dacă pare greu de crezut, femeia gătește și se gospodărește chiar și la această vârstă.

O bătrână din Buzău a sărbătorit 103 ani și uimește pe toată lumea cu energia debordantă pe care o are. Anna Kovacs trăiește singură, bărbatul i-a murit acum 41 de ani, iar cel mai important lucru pentru ea este sănătatea.

O bătrână din Buzău a sărbătorit 103 ani, are doi copii, de 76 și de 78 de ani

Bătrânica susține că cel mai greu a fost în timpul Războaielor Mondiale, dar spune că a trecut peste toate greutățile cu ajutorul lui Dumnezeu și cu un stil de viață echilibrat și activ. Mai mult decât atât, doamna Anna spune că secretul stă și în alimentație, la care a fost atentă în permanență. Nu a mâncat niciodată produse procesate, ci doar mâncare gătită făcută în casă, scrie transilvanianews.com.

La 103 ani, doamna Anna Kovacs se bucură de vizita vecinilor, dar mai ales de vizita celor doi copii pe care îi are. Un băiat de 76 de ani și o fată de 78 de ani. De ziua ei, bătrânica i-a primit pe toți cei care au dorit să o felicite, s-a bucurat nespus de flori și de dulciuri. Piesa de rezistență a fost un tort de ciocolată pe care l-a gustat de îndată! Se bucură de fiecare zi și își dorește să fie sănătoasă în continuare.

Doamna Anna Kovacs este în evidența Asociației ”Aici pentru Tine” de mai bine de doi ani de zile și este vizitată ori de câte ori este posibil.

Foto: Transilvania News

Citește mai multe despre judetul brasov pe Libertatea.

Comentarii