Mergi direct la conținut »
Cea mai cunoscută actriță din China a dispărut fără urmă de două luni. Se bănuiește că ar fi fost arestată
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cea mai cunoscută actriță din China a dispărut fără urmă de două luni. Se bănuiește că ar fi fost arestată

Cea mai cunoscută actriță din China a dispărut fără urmă de două luni. Se bănuiește că ar fi fost arestată

Fan Bingbing, o actriță care peste 3 zile ar trebui să împlinească 37 de ani, a dispărut fără urmă de două luni. Cunoscuta actriță, cea mai bine plătită din țara ei, s-a făcut cunoscută prin rolurile din filmele "Blink" și "X-men".

Femeia n-a mai fost văzută în public de doi ani, iar pe rețelele de socializare n-a mai avut nici un pic de activitate. Sunt speculații că ar fi fost arestată de autoritățile chineze.

Ea este și imaginea unui brand de vitamine din Australia, dar nimeni nu știe ce e cu ea și de ce nu-și mai onorează nici contractele publicitare.

A făcut evaziune fiscală?

Fan Bingbing este, de asemenea, cântăreață, prezentatoare tv, model, dar și una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume și o „fashion icon”, fiindcă e mai mereu prezentă pe covorul roșu la diverse evenimente.

Cui Yongyuan, un realizator tv din China, a publicat în mai documente prin care a arătat că Fan Bingbing a încercat să fenteze statul la plata impozitelor. 

Ea ar fi avut câte două seturi de contracte pentru activitățile sale, unul cu sumele reale încasate, și altul cu sume mult mai mici, pe care-l ducea la fiscul chinez.

Există și zvonuri că actrița ar fi fost plasată „sub control și că urmează să-și afle pedeapsa legală”. Alte voci susțin că evaziunea fiscală ar fi doar vârful icebergului problemelor sale cu legea, ea fiind bănuită și de corupție.

O altă actriță celebră a fost violată și ucisă la sfârșitul anului trecut de un om al străzii pe care a vrut să-l ajute.


Citește și: 

Copiii din clasa a VI-a învață să facă dezacorduri, „mulțumită’ chiar manualului de Română. Ce alte greșeli colosale mai apar în carte 

REPORTAJ/ Fără mâini și picioare, dar învață la o școală obișnuită. Lecția de viață a unei fetițe orfane din Vaslui 

Close
Închide
  Close