Dincolo de frumusețe, bunica are o poveste impresionantă de viață. Iraida Gorea a trăit, alături de cele șapte surori ale sale, într-un internat, pentru că tatăl le-a părăsit, iar mama nu avea posibilitatea să le întreţină. Basarabeanca a crescut singură trei copii după ce a fost părăsită de soț și a învins cancerul care a chinuit-o vreme de doi ani.

De profesie economist, moldoveanca visa demult să se înscrie la concursul „Grandma World”, însă nu putea face acest lucru fără să aibă nepoți, relatează Prime.md.

„Când ne întâlneam cu familia le spuneam – hai când mă faceţi bunică ca să mă duc la concurs”, a povestit Iraida Gorea, pentru sursa citată.

Cea mai frumoasă bunică din lumeIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În urmă cu trei luni, Iraida a devenit bunică pentru că una dintre fiicele sale a născut. Astfel, s-a putut înscrie la concursul de frumusețe pentru bunici, desfășurat în Bulgaria.

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei

Bunica din Republica Moldova a fost supusă mai multor probe: portul naţional, ţinuta de seară şi proba de talent. Spune că i-a fost greu să concureze împotriva a 23 dintre cele mai frumoase bunici din lume.

Moldoveanca i-a cucerit pe jurați cu un dans oriental.

::placeholdeR–>

Concursul de Grandma World pentru bunici este cu mult mai sever decât Miss World. Motivul: participantele sunt monitorizate în permanență, iar pentru fiecare greşeală sunt taxate dur.

„Până atunci nu m-am ocupat cu dansul oriental şi nici un am dansat”, a zis câştigătoarea titlului Bunica Lumii, Iraida Gorea.

După doi ani de luptă cu cancerul și numeroase operații, Iraida și-a găsit o nouă pasiune: salvează maidanezii trimiși la eutanasiere sau abandonați pe străzi. Pentru animale, a transformat o pensiune din satul Ulmu într-un adăpost improvizat pentru 30 de câini și opt pisici.

Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu