De Petre Dobrescu,

Steph Carr și James Fuller sunt împreună de 13 ani și au doi copii, Sophie, 11 ani, și Harry, 6 ani.

În august 2018, James a cerut-o de soție pe Steph și au închiriat Littleton Park House de la Studiourile Shepperton pentru nuntă.

Littleton Park House

Însă în aprilie 2019, cuplul a fost anunțat că trebuie să-și caute altă locație. Acolo urma să fie filmată o producție Netflix.

Steph a făcut plângere în instanță pentru încălcarea contractului, dar și-a retras-o, după ce a primit despăgubiri.

Cuplul și-a regândit planurile și a decis să plece cu întreaga familie la Disneyland, să țină ceremonia acolo. Pachetul turistic a fost cumpărat de la agenția Thomas Cook.

Disneyland Paris, a doua opțiune pentru nuntă

În septembrie 2019, Thomas Cook și-a anunțat însă falimentul. Planurile celor doi se duceau iar pe apa sâmbetei.

Steph a luat-o de la început cu organizarea, pentru a treia oară, sperând că nu mai are ce să meargă prost. 2020 avea să fie anul în care ea și James merg la altar.

Luna trecută, când coronavirusul încă făcea victime mai mult în China și era la stadiul de epidemie, nu de pandemie, și-a organizat petrecerea burlăcițelor.

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea
Recomandări

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea

 

Și aceasta, o petrecere cu ghinion, ca mai tot ce face Steph legat de nuntă: un stripper a căzut peste o bunicuță de 76 de ani, rupându-și piciorul.

La scurt timp, a venit anunțul OMS că epidemia de coronavirus a devenit pandemie. Apoi măsurile luate, pe rând, de guvernele țărilor în care a ajuns Covid-19.

Nunta lui Steph a fost anulată pentru a treia oară. Evenimentele care reunesc grupuri mari de oameni sunt interzise în Marea Britanie, ca în majoritatea țărilor de pe glob.

Steph și James formează un cuplu de 13 ani

Încep să cred că nunta asta e blestemată. Totul, dar absolut totul a mers prost.

Steph Carr:

James, partenerul ei de viață, încearcă să-i redea însă optimismul.

Eu unul abia aștept să mă însor cu Steph. Oricând acest lucru va fi posibil.

James Fuler:

Citeşte şi:

”Jale la Suceava”. Astăzi s-au confirmat încă circa 40 de noi cazuri pozitive cu coronavirus, majoritatea sunt cadre medicale. ”Închidem temporar spitalul”

Îngrijorare în Moldova: după Suceava, probleme la spitalul din Fălticeni. Un medic a fost declarat pozitiv, iar DSP a dat aceleași indicații neclare

„Nu ne-am mai confruntat niciodată cu așa ceva”. Ce se întâmplă la Centrul de Transfuzii Sanguine din București în criza provocată de coronavirus

Toate internările în spital, suspendate de marți. Pacienții care nu reprezintă urgențe vor fi externați

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate