MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2017 12:22

Cea mai ieftină chirie din București. Unde te poți muta cu 100 de euro pe lună?

Distribuie

Vrei să te muți în Capitală sau să schimbi camera de cămin cu o locuință în chirie? Vestea bună este că cea mai ieftină chirie din București te costă doar 100 de euro pe lună, potrivit anunțurilor date pe Imobiliare.ro.

Unde găsești cea mai ieftină chirie din București

Cu 100 de euro/lună te poți muta în Drumul Taberei sau în Berceni. Dacă vrei să stai cât mai aproape de o stație de metrou, pentru a te putea deplasa rapid chiar și fără mașină, trebuie să scoți din buzunar 120 de euro/lună pentru o cameră la Piața Muncii.

Dacă ai la dispoziție 15 euro în plus, te poți muta într-o vilă în Tineretului, iar cu 175 de euro găsești o garsonieră de închiriat într-un bloc nou.

  • Cameră în apartament cu 4 camere, Drumul Taberei – 100 euro/lună

Poți închiria o cameră într-un apartament decomandat, cu 4 camere și 2 băi, cu 100 de euro/lună, dacă nu te deranjează să împarți locuința și cu alte persoane.

Galerie foto – locuința cu cea mai ieftină chirie din București

Apartamentul este mobilat complet și dotat cu mașină de spălat, aragaz și frigider.

  • Cameră în apartament cu 3 camere, Giurgiului – 100 euro/lună

Tot cu 100 de euro pe lună poți închiria o cameră în zona Giurgiului, într-un apartament situat într-un bloc vechi, la doi pași de Piața Progresul. Găsești anunțul aici

  • Cameră în vilă, Piața Muncii – 120 euro/lună

Cu această sumă poți închiria o cameră în mansarda unei vile. Camera are și balcon și este mobilată complet.

Galerie foto – cum arată interiorul acestei locuințe

Cea mai ieftină chirie din București. Cum arată o cameră de închiriat într-o vilă.

În acest caz, trebuie să împarți bucătăria și baia cu alte persoane. La chirie se adaugă plata întreținerii care poate ajunge până la echivalentul a aproape 55 de euro în lunile iarnă.

  • Cameră în vilă, Tineretului – 145 euro/lună

Camera aflată la demisol este amplasată într-o vilă construită după 2000, renovată și mobilată. Și de această dată trebuie să împarți baia și bucătăria cu o altă persoană.

Pentru a lua această cameră în chirie ai nevoie de banii pe două luni – avans și garanție. Găsești aici anunțul imobiliar

  • Garsonieră în bloc nou, Militari – 175 de euro/lună

Dacă îți dorești mai mult confort și nu ești dispus să împarți locuința și cu alte persoane trebuie să scoți din buzunar cel puțin 175 de euro în fiecare lună.

Galerie foto – cea mai ieftină garsonieră de închiriat din București

Cea mai ieftină chirie din București. Interiorul unei garsoniere.

Cu această sumă poți închiria o garsonieră de 35 de mp într-un bloc nou din zona Militari. Având în vedere că această locuință este nemobilată și neutilată, trebuie să ai la dispoziție un buget suplimentar pentru a cumpăra toate lucrurile de care ai nevoie.

Trei clauze ce nu trebuie să lipsească dintr-un contract de închiriere

Acum că te-ai hotărât să iei o locuință în chirie trebuie să citești cu atenție contractul pe care urmează să îl semnezi cu proprietarii.

Există o serie de clauze care trebuie să te asiguri că nu lipsesc din contract. Iată despre ce este vorba.

Anunțuri imobiliare – locuințe de închiriat în București

  1. Clauza privind condițiile restituirii garanției

Garanția pe care o plătești atunci când închiriezi o locuință, echivalentă, în mod normal, cu valoarea chiriei pe o lună, este acea sumă de bani care asigură acoperirea eventualelor pierderi provocate proprietarului, de la stricăciuni la neplata datoriilor.

În contractul de închiriere trebuie menționate atât valoarea garanției, ci și condițiile restituirii acesteia.

  1. Clauza privind modificarea valorii chiriei

O astfel de clauză nu îi permite proprietarului să îți ceară pur și simplu mai mulți bani față de suma agreată inițial. Acesta trebuie să te anunțe din timp dacă are în vedere modificarea valorii chiriei.

  1. Clauza privind rezilierea contractului

În orice contract de închiriere trebuie menționată clar durata preavizului, pe lângă alte informații legate de condițiile încetării acestuia.

Citește mai multe despre chirie pe Libertatea.

Comentarii