De Mihai Toma,

Cristina Țopescu si tatăl său au avut o relație apropiată, desi el divorțase de mama ei, cu zeci de ani în urmă.

  • În aprilie 2017, jurnalista și-a invitat tatăl în cadrul emisiunii pe care o prezenta la Antena 3, ‘Dincolo de știri.

Eu sufeream, pentru că televiziunea mi te-a răpit, tată! Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai

Cristina Țopescu

Acesta a fost ultima apariție televizată a lui Cristian Țopescu (26 martie 1937 – 15 mai 2018).

Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut

Replica lui Cristian Țopescu, din 2018:

Firesc, Cristina a ales o carieră în televiziune, iar tatăl ei a fost cel ce a îndrumata fost chiar părintele ei.

”Îi înregistram emisiunile şi apoi le discutam. Ajută foarte mult la dicţie. Televiziunea îţi poate lua capul dacă eşti lăudat, de asta trebuie să ţi se spună numai ce greşeşti”, declara regretatul comentator sportiv.

”Ce m-a invățat tatăl meu? Pentru că nu m-a lăudat mai niciodată, a stârnit în mine ambiția de face lucrurile temeinic, nesuperficial. M-a învățat, implicit, sa fiu tot timpul nemulțumită de mine. Și mi-a prins bine”, mai spunea Cristina Topescu.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani, din motive încă necunoscute. Vedeta TV a fost găsită moartă în locuința sa.

Citeşte şi:

Cristina Țopescu a murit. Primele declarații ale vecinei care a sunat la 112

Ultimul text al Cristinei Țopescu. În a doua zi de Crăciun, a scris despre Papa Francisc și despre iubirea pentru animale

Lucian Mîndruță, după moartea Cristinei Țopescu: ”Ce singură era. Ce tristețe, să mori așa. Deși te cunoaște o țară întreagă, n-a bătut nimeni la ușă”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.