Mergi direct la conținut »
Se circulă în condiţii de ceaţă, pe mai multe drumuri din țară. Sunt probleme și pe A3
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Se circulă în condiţii de ceaţă, pe mai multe drumuri din țară. Sunt probleme și pe A3

Se circulă în condiţii de ceaţă, pe mai multe drumuri din țară. Sunt probleme și pe A3

În dimineața ultimei zile din 2018, se circulă în condiţii de ceaţă, pe mai multe drumuri din țară, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Astfel, la această oră, se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea pe alocuri sub 100 de metri, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între kilometrii 25 şi 68, şi pe drumurile naţionale din judeţele Argeş, Bacău, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Olt, Prahova, Teleorman şi Vrancea.

În rest, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, polițiștii le recomandă șoferilor sporirea atenţei la volan, evitarea bruscării comenzilor autovehiculului şi efectuării de depăşiri riscante, utilizarea luminilor de întâlnire şi pe cele de ceaţă şi creşterea distanţei între vehicule.

Află cum va fi vremea de Revelion şi în primele zile din anul 2019 și unde va ninge în noaptea dintre ani.

 

 


Citește și… ANALIZĂ / 2018, anul scumpirilor și al proiectelor economice controversate


 

Close
Închide
  Close